زنجبیل شامی
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32504925
بازدید کننده: 31156155
بازدید های امروز: 12881
بازدید های دیروز: 26764
برچسب ها
زنجبیل شامی

گیاه زنجبیل شامی

گیاه زنجبیل شامی
 
ـ خانواده: Asteraceae
ـ نام علمی: Inula royleana
 
گیاه دائمی با ساقه هائی به رنگ سبز تیره و برگ های تخم مرغی، کرکدار، در حاشیه کمی دندانه دار، به طول ۲۵ سانتی متر و گل هائی به رنگ زرد، نارنجی و قطر ۱۲-۱۰ سانتی متر که اواسط تابستان تا اوایل پائیز ظاهر می شوند، غنچه های گل ها به رنگ قهوه ای، سیاه هستند. حداکثر بلندی ۶۰-۴۵ و گستردگی آن به ۴۵ سانتی متر می رسد... 

 گیاه زنجبیل شامی

گیاه زنجبیل شامی,پرورش گیاه زنجبیل شامی,نگهداری از گیاه زنجبیل شامی,کاشت گیاه زنجبیل شامی,نحوه نگهداری از گیاه زنجبیل شامی,نحوه کاشت گیاه زنجبیل شامی,گل و گیاهان آپارتمانی

ـ نیازها:
مکان کاملاً آفتابی، خاک عمیق، حاصلخیز و مرطوب که دارای زهکش خوب باشد. نیاز به قیم دارد. حداقل دمای قابل تحمل آن ۱۵- درجه سانتی گراد است.
 
ـ ازدیاد:
از طریق کاشت بذر درون گلدان در گلخانه خنک و یا تقسیم گیاه در فصل بهار یا پائیز امکان پذیر است.

زنجبیل شامی

زنجبیل شامی، گلی است بومی اروپا و مناطق گرم آسیایی که گل‌های زردرنگ شبیه به آفتابگردان آن، زیبایی خاصی به آن داده است. گل زنجبیل شامی و ریشه ی این گیاه ، خواص دارویی فراوانی داشته و سرشار از اینولین، استرول، پکتین، اسکالوئید و روغن‌های فرار است که در طب سنتی نیز از آن استفاده های فراوانی می شده است . برای خواندن فواید و خواص زنجبیل شامی به ادامه مطلب بروید .

این گیاه با این که از خانواده زنجبیل نیست و در ایران، در اطراف تهران و اراک و سواحل دریای مازندران به طور خودرو به عمل می آید، با این حال در ایران آن را زنجبیل شامی می نامند و اعراب به آن “راسن” می گویند. قسمت مورد استفاده آن ریشه است که همراه با یک ساقه زیرزمینی کوتاه و گوشتدار بوده و بوی آن شبیه بنفشه است واز این نظر شبیه ریشه زنبق است. ریشه آن مقوی، ادرار آور، ضدمیکرب و ضد عفونی کننده قوی است و به همین جهت مسکن گلودرد، برونشیت، گریپ، سیاه سرفه و ناراحتی های ریوی است.

خواص و فواید زنجبیل شامی

این گیاه از رشد میکروب سل جلوگیری می کند و اشتهای بیماران مبتلا به سل را زیاد می نماید. مقوی معده، روده و کبد است و ریشه آن استفراغ را تسکین می دهد. روی رحم و مجاری تناسلی و ادراری اثرات مفیدی دارد، مخصوصا ترشحات زنانه را برطرف می کند. در موارد قطع عادت ماهانه و یائسگی زودرس آن را تجویز کرده اند. این گیاه عادت ماهیانه دختران را منظم می کند. چون ادرار آور است، در بیماری های کلیه، آب آوردن بافت ها، چاقی ران و بزرگ شدن باسن و بیماری یرقان تجویز می شود. مصرف این گیاه برای ورزشکارانی که می خواهند بدنشان را خشک کنند بسیار مفید بوده و در زمان مصرف خشک شدن و دفع آب بافت ها  تسریع می شود .

چای گل زنجبیل شامی که از مخلوط دو قاشق گل همراه ریشه در یک فنجان آب جوشیده تهیه می‌شود، خواص آنتی‌باکتریال داشته و کمک زیادی به مقابله بدن با ویروس‌ها و قارچ‌ها می‌کند. این نوشیدنی آرام‌بخش بوده و تأثیر بسزایی در کاهش استرس دارد. دم‌کرده گل زنجبیل شامی همراه ریشه‌اش بسیاری از مشکلات تنفسی مانند برونشیت و تنگی نفس را بهبود بخشیده و علائم آسم و سرفه‌های مزمن یا ناشی از سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.

دفع سنگ‌های ریز موجود در کلیه پس از مصرف منظم دم‌کرده گل زنجبیل شامی، سریع‌تر شده و بسیاری از سموم از بدن دفع می‌شود.

کاهش کلسترول، بهبود زخم معده، کاهش درد و خونریزی‌های قاعدگی، بهبود برخی اختلالات هورمونی و التیام بیماری‌های پوستی از دیگر خواص این نوشیدنی است اما از آنجا که مصرف بیش از اندازه آن باعث تهوع و استفراغ و گرفتگی عضلانی می‌شود، نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد. ضمن این که مصرف این نوشیدنی برای زنان باردار نیز توصیه نمی‌شود.

ضماد ریشه آن برای درمان عوارض پوستی مانند سودا، ورم پوستی و دانه های جلدی مفید است و برای معالجه نقرس هم توصیه شده است.

ریشه آن ضد کرم است.

برای معالجه مالیخولیا، وحشت، ترس و اندوه از جوشانده این گیاه استفاده می کنند.

کسانی که در رختخواب ادرار می کنند ، بهتر است از جوشانده ریشه این گیاه بنوشند تا دستگاه ادراری آنها تقویت شود.

برای بازشدن عادت ماهیانه زنان نیز جوشانده آن مفید است.
مربای زنجبیل شامی با عسل جهت سرفه، تنگی نفس و پاک کردن سینه سودمند است.
ضماد بیخ این گیاه جهت تَرَک کشاله ران و تحلیل ورم ها سودمند است.

مطالب مرتبط :

خواص گیاهان دارویی (بخش اول)

تاریخچه استفاده از گیاهان دارویی در جهان

اصول طب سنتی

آشنایی با تاریخچه گیاه درمانی و طب سنتی

جدول استفاده از گیاهان دارویی

گیاهان دارویی در ایران

 
آکاایران رویای ما

       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
20
به علاوه
23
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما