نحوه ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32244321
بازدید کننده: 30895957
بازدید های امروز: 5657
بازدید های دیروز: 15535
برچسب ها
نحوه ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر

اختلاف شوری در زمان آداپتاسیون می‌تواند بوسیله اعلام شوری آب استخر به مرکز تکثیر و افزایش دادن شوری در مرکز تکثیر و آداپته نمودن لارو با آن رفع گردد.اغلب پرورش‌دهندگان اجازه می‌دهند کیسه‌های پلاستیکی دارای لارو به مدت 30 دقیقه در آب استخر شناور باشد تا درجه حرارت آن متعامل گردد. سپس آنها کیسه‌های پلاستیکی را باز می‌کنند و اجازه       می‌دهند آب استخر وارد کیسه‌های پلاستیکی شود که پست‌لارو با pH و شوری آب استخر آداپته  می‌شود.

و سپس به آرامی در آب استخر رهاسازی می‌شوند. اگر پست‌لارو از فواصل زیادی حمل شود توصیه می گردد که آداپتاسیون لارو به طور مناسب در تانکهای آداپتاسیون انجام شود. در این حالت کپسول اکسیژن در بالای دایک قرار گرفته یا با پمپ اکواریومی که با باتری 12 ولت کار می‌کند هوادهی انجام می شود. (باتری ماشین استفاده می‌شود). گاهی لاروها در مسافت نزدیک حمل و نقل می‌شوند و عاری از استرس بوده لذا آب استخر به تدریج وارد تانک لارو می‌شود تا شرایط آب در تانک شبیه آب استخر گردد و سپس به آرامی لارو در استخر رهاسازی می‌شود.

یک هاپانت یا توربقا با چشمه 1 میلیمتر به ابعاد 1متر در 1متر و ارتفاع 5/1 متر بسازید و در یک گوشه قسمت خروجی استخر قرار دهید و 100 عدد پست لارو در هاپانت رها نمائید. بعد از 24 ساعت میزان بقای لارو را بررسی نمائید.

·        در داخل کیسه‌های پلاستیکی مرگ و میر، کانی بالیسم یا هم‌جنس خواری و پست‌لاروهای مرده را مشاهده نمائید.

·    بعد از رهاسازی پست‌لارو در استخر مطمئن شوید لارو بیشتری به کناره کیسه‌های پلاستیکی یا دیواره تانک آداپتاسیون نچسبیده باشد.

 

آداپتاسیون و ذخیره‌سازی پست‌لارو

وقتی که  پست‌لارو میگو  از  مراکز تکثیر واقع در همان استان تأمین می‌شود معمولا"  فاصله حمل و نقل لارو تا استخرها تنها 1 تا 4 ساعت طول می‌کشد.

غالباً پست‌لارو در هنگام صبح زود یا  اواخر بعداز ظهر و یا اواخر شب به مزرعه حمل می‌شود و در استخر ذخیره سازی می‌گردد.

مشکلات عمده و جای نگرانی طی ذخیره‌سازی لارو

1-    ذخیره‌سازی پست‌لارو در عمق کم، شفافیت بالا یا بلوم پلانکتونی نامطلوب نباید صورت ‌پذیرد.

2-    تنها در هچری پست‌لارو شمارش نگردد بلکه در مزرعه پرورش میگو نیز  شمارش  گردد.

3-    ممکن است پروش‌دهندگان اختلاف پارامترهای آب استخر را با لاروها چک نکنند و آداپتاسیون صورت نگیرد.

4-    به ندرت پرورش دهنده‌ای بقای لارو را با هاپانت چک می‌کند.

 

تأثیر کیفیت لارو میگو و مدیریت استخر بر موفقیت پرورش میگو

کیفیت پست لارو

مدیریت استخر

نتیجه پرورش میگو

پست لارو خوب

خوب

رشد خیلی سریع، تولید خیلی بالا، بدون بیماری و پرورش مناسب

 

متوسط

رشد سریع، تولید بالا، بیماری کم

 

نامرغوب

رشدکند، تولید پائین، مکرراً بیماری، میزان بقای کم

پست لارو متوسط

خوب

رشد نسبتاً خوب، تولید بالا تا متوسط، بدون بیماریهای خیلی معمولی

 

متوسط

رشدکند، دوره پرورشی طولانی،‌ تولید پائین، بیماری معمول و اغلب با مرگ ومیر

پست لارو ناسالم وبد

متوسط

مرگ و میر در یک دوره زمانی کوتاه، بقای پائین و راهی برای موفقیت نیست

انتخاب پست‌لارو سالم

نوع ارزیابی

طرز عمل

پست لارو سالم

پست لارو ناسالم

1. ارزیابی با مشاهدات

1.یک پیمانه پست‌لارو را داخل یک لیوان یا کاسه پلاستیکی بریزید،

2.آب را بچرخانید.

3. پیمانه لازم است تا وضعیتهای مختلف را مشاهده نمایید.

1. فعال در ستون آب شنا می‌کند.

2.برخلاف جریان آب شنا می کند. آماده است برای بیرون پریدن

3. پخش یکسان دارد و تلاش می‌کنند برخلاف جریان آب شنا کنند.

4.آماده غذاخوردن است.

1. غیر فعال بوده و در ته ظرف رسوب می‌نماید.

2. با هم در وسط ظرف جمع می‌شوند.

3. عکس العمل ضعیفی دارد.

4. غذا نمی‌خورد.

2. ارزیابی بوسیله تست استرس

1. شوری از 30به ppt 10 رسانده شود.

2. درجه حرارت از 32-28 سانتیگراد به 22-20 درجه سانتیگراد در مدت 30دقیقه کاهش می‌یابد.

3. شوری و درجه حرارت میتواند تا 50% آنچه در بالاذکر شد با هم کاهش یابد.

4. تست لارو در ppm100فرمالین

لارو سالم مانده و نمی میرد و خودش را به خوبی بعد از استرس دما، شوری و فرمالین بازیابی می کند.

لارو ضعیف و ناسالم بعضی از آنها استرس دارند و برخی ممکن است بمیرند.

3. ارزیابی میکروسکوپی

1. 20-10پست لارو زیر میکروسکوپ بررسی شود.

2. اندازه‌گیری نسبت ماهیچه به روده

3. بررسی ماهیچه شکمی

4. محتویات هپاتوپانکراس و روده

5. ایجاد زوائید بر روی بدن

6. خارهای روستروم، نسبت ششمین بند شکمی به طول کاراپاس

1. دیواره کروماتوفورها      مشخص شده و در طول خط شکمی میانی قرار می‌گیرد.

2. نسبت ماهیچه به روده در ششمین بندشکمی 4به 1 است.

3. ماهیچه به خوبی توسعه یافته و شفاف است.

4. روده و هپاتوپانکراس پر است.

5. روی بدن لکه، ضمائم و ماهیچه بدون نکروز.

6. زائده‌ای روی بدن نیست، پوسته تمیز و بدن شفاف است.

7. خارهای روستروم 5+7 توسعه یافته اند. ششمین بندشکمی کوتاهتر از طول کاراپاس است.

1. کروماتوفورها پخش شده و گسترده می‌شوند.

2. نسبت ماهیچه به روده در ششمین بند شکمی کمتر از 4به1 است.

3. ماهیچه ها مخطط و دانه دانه اند.

4. روده خالی است و هپاتوپانکراس چروکیده است.

5. روی بدن نقاط نکروزه و لکه وجود دارد.

6. پوسته کثیف با رسوب ارگانیسم هایی بر روی بدن.

7. همه خارهای روستروم توسعه نیافته اند. ششمین بندشکمی طویل تر از طول کاراپاس است.

4. تاریخچه لارو

1. کیفیت مولدین

2. کیفیت ناپلی

3. بیماری لارو، مرگ و میر و بهبودی بیماری در مرکز تکثیر

4. نوع تغذیه (درصد غذای زنده)

5. آنتی بیوتیکها و مواد شیمیایی

1. مولد بزرگ وکیفیت خوب

2. ناپلی با کیفیت خوب

3. لاور بدون بیماری و مرگ و میر در تانک

4. تغذیه با غذای زنده کافی (آرتمیا)

5. عدم استفاده از مواد شیمیایی

1. مولد ناسالم و سایز کوچک

2. کیفیت ضعیف ناپلی

3. بیماری و پاتوژن در پست لارو

4. عدم استفاده کافی از غذای زنده

5. استفاده زیادی از مواد شیمیایی برای کنترل بیماری

 

محصولات مرتبط :

بسته آموزشی پرورش میگو

سی دی آموزشی پرورش میگو

طراحی سوله

 مقالات مرتبط :

روشهای غذادهی به میگو

نحوه آماده‌سازی استخر و کوددهی میگو

نکات مهم برای پرورش میگو گونه وانامی

بهداشت و بیماریهای میگو

مواد مغذی و تغذیه 1

مواد مغذی و تغذیه 2

تغذیه میگو با کرم خاکی

مروری بر تجربیات پرورش میگوی سفید (وانامی) در تایلند

ایمنی زیستی در پرورش میگو

معرفی و شناخت انواع میگو خوراکی خلیج فارس

مدیریت غذادهی در پرورش میگو




       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
6
به علاوه
6
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما