طرز تهیه یک دسر مجلسی شیک و ساده : دسر موز و خامه کاراملی
در این پست از ۷ گنج ، طرز تهیه یک دسر موز و خامه کاراملی را به علافمندان آموزش میدهیم. این دسر در عین سادگی بسیار شیک و زیباست و گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمانهایتان خواهد بود. با ما همراه شوید… دسر موز و خامه کاراملی
مواد لازم
مواد لازم برای کرم شیرین کراملی
دو عدد موزیک فنجان سس کارامل ( جهت مشاهده طرز تهیه سس کارامل اینجا کلیک کنید)یک فنجان خامه که با یک قاشق غذا خوری شکر شیرین شده
مواد لازم برای کرم شیرین وانیلی
دو سوم فنجان شکر (می توان نصف فنجان استفاده کنید اگر شما ترجیح می ... ادامه مطلب
|
طرز تهیه بستنی شکلاتی
بستنی شکلاتی,شکلاتی,بستنی شکلاتی,بستنی شکلاتی کاله,بستنی شکلاتی در بارداری,بستنی شکلاتی دومینو,بستنی شکلاتی خوشمزه,بستنی شکلاتی,بستنی شکلاتی,کیک بستنی شکلاتی,عکس بستنی شکلاتی,آموزش بستنی شکلاتی,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه
بستنی,بستنی شکلاتی,روش تهیه,روش تهیه بستنی شکلاتی,روش تهیه بستنی
مایه بستنی را در یک ظرف یا قالب مناسبی که بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی که کریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند
مواد لازم :
شکلات خرد شده :115 گرم
شیر : 150 میلی لیتر
خامه : 300 ... ادامه مطلب
|
آش رشته، طرز تهیه آش رشته
آش رشته از معروف ترین آشهای ایرانی است. آش رشته یکی از معروف ترین و متداول ترین آش های بومی ماست که در کشورهای همسایه نیز با اندکی تفاوت طبخ می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.
آشپزی - انواع آش - طرز تهیه آش رشته
آش رشته,آش رشته با سبزی خشک,طرز تهیه آش رشته,آش رشته خوشمزه,دستور پخت آش رشته,آش رشته طرز تهیه,طرز پخت آش رشته,آموزش پخت آش رشته,آموزش تهیه آش رشته,اش رشته,آش,انواع آش,حلیم,انواع حلیم,آموزش پخت آش
طرز تهیه آش رشته
مواد لازم ( برای 4 نفر ) :
رشته مخصوص آش
400 ... ادامه مطلب
|
طرز پخت حلیم بادمجان
مواد لازم : برای 4 الی 6 نفر
گوشت
0/5 کیلو
عدس
150 گرم
بادمجان
3 عدد
کشک
1 لیوان
پیاز
2 عدد
سیر سرخ کرده
1 قاشق سوپخوری
نعنا خشک
1 قاشق سوپخوری
فلفل
به مقدار کافی
نمک
به مقدار کافی
زرد چوبه
به مقدار کافی
طرز تهیه حلیم بادمجان :
گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد . عدس را بشوئید و اضافه کنید . بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید . نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید . موقعی که ... ادامه مطلب
|