آمار آموزش پرورش مرغ گوشتی
header
نماد اعتماد الکترونیک

logo-samandehi

سبد خرید
مقاله
جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده غیر فعال
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 5797084
بازدید کننده: 5479264
بازدید های امروز: 7244
بازدید های دیروز: 7761
آموزش پرورش مرغ گوشتی

نکاتی درباره تهویه طیور

مدیریت تهویه عرضیپاییز زمستان فصول تهویه عرضی اند.در بسیاری از مناطق جنوب شرقی، دما هنگام روز به بیش از 80sو در هنگام غروب اغلب به 50s میرسد. به خاطر این نوسان 30تا 40 درجه، پرورش دهنده مرغ و سرپرست گله باید زمانهای مختلف از این فصول را جهت مدیریت سیستم تهویه سالن مرغداری در نظر بگیرد. اگرچه روزها و شبهای مشابه این فصول در دیگر فصول سال، بخصوص در زمستان و بیشتردرمناطق شمالی نیز وجود دارد. تا حد زیاد دمای بیرون سالن بر وضعیت درون سالن ونیز تهویه سالن تاثیر میگذارد.زمانی که دمای بیرون متغیر است بمنظور ثابت نگه داشتن دمای درون سالن و تنظیم بهترین ... ادامه مطلب

استعمال اسیدبوتیریک و کاهش مصرف خوراک مرغ های گوشتی

تحقیقات اخیری که در دانشگاه کشاورزی Shandong چین به عمل آمده ، نشان داده استعمال اسید بوتیریک (جوهر کره) در خوراک مرغ گوشتی علیرغم ثابت ماندن رشد پرنده، حجم مصرف خوراک را تا 2% کاهش می دهد. این تحقیق با بررسی بر روی محصول ProPhorceTM SR که نوعی جوهر کره یا همان اسید بوتیریک است و تأثیرات آن بر روی مرغ گوشتی سالم در شرایط نرمال و عادی صورت گرفته است. این یافته ها حاکیست با استعمال اسید بوتیریک تغییرات چشمگیری در تبدیلات خوراک پرنده صورت می گیرد ضمن آنکه این تحقیق یک آهنگ رشد پایدار و تدریجی را هم نشان می دهد. این آزمایش در اروپا هم انجام شده و همین نتایج ارائه ... ادامه مطلب

تاثیر محدودیت غذایی در سنین اولیه و برنامه نوری (متناوب شبانه) بر عملکرد جوجه های گوشتی

چکیده این آزمایش به منظور بررسی تأثیر محدودیت غذایی در اوایل دوران پرورش و برنامه نوری بر عملکرد جوجه های گوشتی به اجرا درآمد. برای انجام این پژوهش از آزمایش فاکتوریل با دو عامل، رژیم غذایی با سه سطح و برنامه نوری در دو سطح استفاده شد. آزمایش در دو سالن مجزا اما کاملا یکسان صورت گرفت، در هر دو سالن 3 سطح رژیم غذایی شامل، تغذیه آزاد (شاهد)، 90% تغذیه آزاد و 80% تغذیه آزاد، هر کدام در 4 تکرار 20 قطعه جوجه نر آمیخته هوبارد از سن 3 تا 12 روزگی، اعمال شد. اعمال برنامه نوری متناوب در سالن مربوطه، بلافاصله بعد از اتمام دوره محدودیت (12 روزگی) شروع شده و تا آخر دوره ... ادامه مطلب

بهبود ضریب تبدیل در جوجه های گوشتی

بیشتر پرورش دهندگان جوجه گوشتی روشی برای افزایش راندمان جوجه گوشتی دارند. معمولا این روش ها در هزینه تولید موثر هستند. چون بخش اصلی هزینه تولید، خوراک می باشد؛ تبدیل خوراک گله می تواند اهمیت اقتصادی قابل توجهی برای پرورش دهنده داشته باشد. این مقاله اطلاعاتی در اربطه با ضریب تبدیل خوراک فراهم می کند. برخی از فاکتورهای بسیار مهم موثر بر ضریب تبدیل خوراک توضیح داده می شود و در رابطه با بهبود ضریب تبدیل خوراک در یک گله بحث خواهد شد. ضریب تبدیل خوراک ضریب تبدیل خوراک مقیاسی برای تعیین بهره وری حیوان می باشد و بصورت نسبت خوراک مصرفی به وزن حاصله تعریف ... ادامه مطلب

کاهش ریسک بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا با استفاده از تهویه فشار مثبت

کاهش ریسک بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا با استفاده از تهویه فشار مثبت بدلیل وجود بسیار زیاد بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا در اکثر مناطق ایران ، حتی هنگامی که مسائل بهداشتی رعایت میشود بیماریهایی مثل مارک ، آنفولانزا و .... میتوانند توسط هوای ورودی (تهویه) وارد سالن شوند. بیماری آنفلوانزای طیور: (Avian Influe ) یکی از بیماریهای واگیر دار تنفسی ویروسی طیور است که دارای قدرت انتشار سریع می باشد.عامل آن ، ویروسی متعلق به خانواده اورتومیکسوویروسها میباشد. ویروس آنفلوانزا از انواع ماکیان ، بوقلمون ، بلدرچین ، قرقاول شترمرغ ، مینا ، ... ادامه مطلب

تأثیر مدیریت جوجه کشی و فارم مرغ مادر بر روی عملکرد مرغ گوشتی

تأثیر مدیریت جوجه کشی و فارم مرغ مادر بر روی عملکرد مرغ گوشتی تحقیقات جدیدی که در انجمن بین المللی علمی طیور در آتلانتا-جورجیای ایالات متحده مطرح شد به تأثیرات مدیریت مرغ مادر گوشتی و هچری در جوجه آوری و متعاقباً عملکرد جوجه های گوشتی می پردازد. زمان نگهداری تخم مرغ ها و تأثیر آن برروی میزان جوجه کشی تحقیقات انجام شده در دانشگاه آرکانزاس حاکی از آن است که تأثیر ذخیره سازی تخم مرغ بر جوجه آوری در مقایسه با رشد جوجه ها بیشتر است؛ اما به هرحال محل خواباندن تخم مرغ ( در زمین و یا فصولات ) اثرات قابل توجهی برروی قدرت جوجه آوری نداشت . Emily ... ادامه مطلب

پکیج آموزش پرورش مرغ گوشتی

پکیج آموزش پرورش مرغ گوشتی کامل ترین مجموعه آموزشی پرورش مرغ گوشتی با استفاده از این بسته شما دیگر نیازی به داشتن تجربه قبلی برای پرورش ندارید. این بسته نصبت به خیلی از بسته های بازار گرانتر و همچینین ارزانتر می باشد نکته مهم اطلاعات داخل بسته می باشد مطمئن باشید خیلی بیشتر از قیمتی که می پردازید داخل این بسته اطلاعات می باشد.(مصداق مثالی که می گه هرچی پول بدی آش می خوری) پس اگر به دنبال اطلاعات با ارزش هستید هزینه کنید. در این بسته تمامی سوال های شما برای پرورش پیش بینی شده است و جواب آنها داده شده است بسته آموزشی پرورش مرغ گوشتی ( جوجه گوشتی ) ... ادامه مطلب

ساخت مکملهای ویتامینه

ساخت مکملهای ویتامینه سازنده های غذا و مکمل به روش ارزیابی دقیق خاصیت و کیفیت تولیدات ویتامینها نیاز دارند به دو دلیل : اول : خاصیت بیولوژیکی ( زیست شناختی ) این تولیدات در مکمل و غذا یک فاکتور شناخته شده است . دوم : کارایی تکنو لوژیکی فاکتوری جهت بالا بردن سودمندی و قابلیت تولید مکمل می باشد . تغذیه حیوانات ، شرکت Rhone-Poulence روشهای علمی و ابتکاری را برای ارزیابی کیفیت ویتامینهای غذا تو سعه داده است . از موارد دیگر این روش بر اساس 3 معیار از کارایی تکنولوژیکی قرار داده شده است : 1- آسانی استفاده 2- قابلیت مخلوط شدن 3- پایداری اولین ویرایش راهنمای مورد ... ادامه مطلب

پرورش جوجه گوشتی

پرورش جوجه گوشتی پرورش طیور در مدتها قبل بصورت مجتع های کوچکی انجام می شد که از نظر اقتصادی حائز اهمیت نبود و این مراکز تولیدی کوچک هنوز در بسیاری از کشورهای در حال توسعه وجود دارد امروزه واحدهای مرغداری بسیار بزرگی وجوددارد که از جنبه اقتصادی دارای اهمیت زیادی هستند در حال حاضر صنعت پرورش طیور به اندازه ای گسترش پیدا کرده که گاهی گله های طیور موجود در یک واحد به مرز یک میلیون قطعه می رسد سرعت صنعتی شدن پرورش طیور در نیمه قرن اخیر به حدی است که شاید در آینده نزدیک، دیگر مراکز کوچک تولیدی حتی در کشورهای در حال توسعه هم دیده نشود از سال ۱۹۳۰ تا به ... ادامه مطلب

نحوه آغاز یک پروژه مرغداری

نحوه آغاز یک پروژه مرغداری اولویت استانها از نظر آب و هوا و جهت تعیین یک اقلیم مناسب برای پرورش مرغ باید گفت که با توجه به بسته بودن سیستم پرورش و قابل کنترل بودن آن پرورش این حیوان تقریباً‌ در تمامی نقاط امکان‌پذیر می باشد و به بیان دیگر در هر ناحیه‌ای که امکانات زیربنائی مناسب از قبیل: آب، برق، سیستمهای ارتباطی و ... وجود دارد، پرورش مرغ امکان‌پذیر است. همچنین تاثیرات آب و هوایی و تغییرات دمایی در یک منطقه را می‌توان با بکارگیری تمهیدات ویژه و امکانات مناسب کنترل نموده و از تاثیرات سوء‌ آنها بر روی نتیجه قابل انتظار جلوگیری ... ادامه مطلب

پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک

پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک امروزه پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک مقرون به صرفه نیست.صنعتی شدن پرورش طیور اگرچه راهکارهایی از قبیل ریشه کنی بیماری ها ، امنیت زیستی و واکسیناسیون را در جهت کنترل و پیشگیری بیماری ها بکار برده است اما با محصور کردن پرندگان در یک مکان خطر انتقال بیماری ها را افزایش داده است.آنتی بیوتیک ها نیز سهم مهمی در برنامه های پیشگیری دارند. با توجه به در معرض قرار گرفتن پرندگان به عوامل عفونی کشنده آیا می توان بدون استفاده از آنتی بیوتیک همچنان یک منبع پروتئینی ارزان قیمت داشته ... ادامه مطلب

حفظ دستگاه گوارش در طیور

حفظ دستگاه گوارش در طیور تغذیه و بهداشت دستگاه گوارش ارتباط تنگاتنگی در تولید طیور تجارتی دارند . تنظیم ماده تشکیل دهنده جیره غذایی و مدیریت تغذیه می توانند یک تاثیر مشخصی بر بهداشت دستگاه گوارش ، استفاده بهینه از مواد غذایی (افزایش راندمان مواد غذایی ) و افزایش رشد حیوان داشته باشند . معضلات بهداشت دستگاه گوارش ناشی از تغذیه نا متاسب و محیط غیر بهداشتی به ویژه در طول مدت مراحل آغازین رشد جوجه ها می باشد. برای سود بری مناسب و بهروری اقتصادی به به دو مورد زیر نیازمندیم . 1) حفظ بهداشت و سلامت طبیعی دستگاه گوارش از راه تغذیه مناسب و محیط ... ادامه مطلب

نکات ضروری در انجام واکسیناسیون طیور

نکات ضروری در انجام واکسیناسیون طیور ۱ – قبل از مصرف واکسن حتما باید از سلامت گله اطمینان حاصل کرد . ۲ – در روش آشامیدنی لازمست آبخوری ها را با آب فاقد مواد ضد عفونی کاملا شسته و تمیز کرد و تعداد آنها نیز کافی باشد و حتی المقدور تعدادی آبخوری اضافی در نظر گرفته شود . ۳ – جهت رقیق نمودن واکسن لازمست از آب مقطر ، آب آشامیدنی فاقد املاح ، کلر و مواد ضد عفونی کننده دیگر ، آب جوشیده سرد شده و یا سرم فیزیولوژی ۵/۸ درصد استفاده کرد و درجه حرارت آب مصرفی می بایستی حدود ۲۳ درجه سانتی گراد در نظر گرفته شود و PH آن برابر ۷ باشد . ۴ – قبل از محلول کردن ... ادامه مطلب

انواع آبخوری در سالن های پرورش طیور

انواع آبخوری در سالن های پرورش طیور آبخوریهای دستی کله قندی برای جوجه های جوان از این نوع آبخوریها استفاده می شود که توسط کارگر قابل کنترل بوده و کلیه عملیات پر کردن ، خالی کردن ، شستشو و ضد عفونی آنها توسط نیروی کارگر انجام می گیرد . نمونه این آبخوریها ، آبخوریهای کله قندی است که به اسانی آب در اختیار جوجه قرار می گیرد . برای اینکه این عمل بهتر انجام گیرد ، باید داخل حصار و اطراف مادر مصنوعی ، تعدادی آبخوری کوچک از این نوع قرار داده شود . حداقل ظرفیت آبخوریهای کله قندی دو لیتر و حداکثر ۴ لیتر است ؛ ولی باید توجه داشت که از نظر مدیریتی ... ادامه مطلب

انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی

انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی طراحی حرفه ایی نقشه هوای سالن های مرغداری در هنگام خرید هواکش برای سالن های پرورش جوجه گوشتی یا در زمان تعویض آنها باید توجه داشت که شما در حال خرید ( جریان هوا ) هستید و باید مطمئن باشید که ظرفیت هواکش های انتخابی به حد کفایت باشد علاوه بر این عوامل نظیر هزینه اولیه ( خرید و نصب ) هزینه کارکرد ، میزان دوام و قابل اعتماد بودن ، ضمانت نامه و نگهداری آسان نیزاز نکات مهم در انتخاب نوع هواکش بشمار می آید درهر حال عامل اصلی در این زمینه انتخاب هواکش هایی است که هوا را با سرعت مورد نیاز در سالن به جریان بیاندازند ... ادامه مطلب

دستور العمل نحوه برخورد با گله های مشکوک و آلوده به آنفلوانزای فوق حاد طیور

دستور العمل نحوه برخورد با گله های مشکوک و آلوده به آنفلوانزای فوق حاد طیور 1- واحد مشکوک: واحد مشکوک به واحدی اطلاق میگردد که دارای علائم ذیل باشد. 1-1. انتشار ناگهانی بیماری در گله 2-1. بیحالی شدید، پژمردگی و دور هم جمع شدن گله 3-1. کاهش شدید مصرف دان 4-1. افت ناگهانی و شدید تولید روزانه 5-1. شروع ناگهانی تلفات با روند افزایشی روزانه (در گله گوشتی تلفات بیش از 3%روزانه) در این صورت لازم است اداره کل دامپزشکی استان نسبت به گزارش و نمونه برداری و ارسال آن به سازمان دامپزشکی اقدام و عملیات بهداشتی – قرنطینه ای را برابر دستورالعمل های ارسالی اقدام ... ادامه مطلب

تلفات در مرغداری و سالن های پرورش طیور باید چند درصد باشد؟

تلفات در مرغداری و سالن های پرورش طیور باید چند درصد باشد؟ بخش قابل توجهی از تلفات در سالن های پرورش و نگهداری طیور(مرغ) ، ناشی از مسئله ای بنام مرگ ناگهانی بوده که متخصصین دنیا آنرا با نام Death Suddenly Syndrome (DSS) می شناسند ، مرغ بطور ناگهانی سکته کرده . در کالبدگشایی خونریزی شدیدداخلی مشاهده می شود و داخل بدن مرغ پرخون است ،این بیماری بدون هیچ مقدمه و سابقه ای بطور ناگهانی اتفاق می افتد ، پس از بررسی های دقیق موارد فوق ، هیچ نوع بیماری خاصی تشخیص داده نشده و گفته می شود که مرگ بدلایل ناشناخته ای صورت گرفته است ،متخصصین جهان این را مسئله ای لاینحل ... ادامه مطلب

بررسی اثرغلظت آمونیاک و گردوغباربرعملکردجوجه های گوشتی

بررسی اثرغلظت آمونیاک و گردوغباربرعملکردجوجه های گوشتی درمرغداریها فاکتور های متغیری ازقبیل دی اکسیدکربن آمونیاک,حرارت و گردوغبار وجود دارد. تجزیه میکروبی مدفوع وبستر باعث آلودگی هوای مرغداری وتولید گردوغبار و آمونیاک در سالن می شود. انتشار آمونیاک وذرات معلق درهوا باعث ایجاد بیماری تنفسیدرطیور و همچنین ایجاد بوی بد درمحیط می شود. صنعت مرغداری عامل 11% ازکل آلودگی هوایی است که صنعت کشاورزی در انگلستان ایجادمی کند یعنی بالغ بر 22000 تن درسال. آمونیاک محرک و بیرنگ است ازتجزیه میکروبی مواد نیتروژن دار بسترحاصل میشود. بیشتردراواخر دوره پرورش ... ادامه مطلب

اصلاح نژاد طیور مقاوم به استرس گرمایی

اصلاح نژاد طیور مقاوم به استرس گرمایی بیشتر شرکتهای مهم اصلاح نژادهای طیور ، درکشورهای با آب و هوای معتدل ( کانادا ، فرانسه ، آلمان ، هلند ، بریتانیا و ایالات متحده) فعالیت می کنند . با اینحال بخش اعظم تولیدات طیور دنیا در مناطق خشک و گرمسیری صورت می گیرد . در این مناطق ، علاوه بر دوره های بلند مدت حرارتی بیش از سی درجه سانتیگراد رطوبت فوق العاده ای نیز وجود دارد.بیشتر شرکتهای مهم اصلاح نژادهای طیور ، درکشورهای با آب و هوای معتدل ( کانادا ، فرانسه ، آلمان ، هلند ، بریتانیا و ایالات متحده) فعالیت می کنند . با اینحال بخش اعظم تولیدات طیور دنیا ... ادامه مطلب

عوامل موثر و روشهای بهبود ضریب تبدیل غذایی در طیور گوشتی

عوامل موثر و روشهای بهبود ضریب تبدیل غذایی در طیور گوشتی مقدمه میزان تبدیل مواد غذایی به گوشت مرغ عامل اصلی در تعیین سودمندی پرورش طیور گوشتی است . ضریب تبدیل غذایی (Feed Conversion Ratio) یا مقدار غذای مورد نیاز بر حسب واحد وزن برای اضافه شدن یک واحد به وزن زنده مرغ, شاخص متداولی است که در صنعت طیور جهت ارزیابی عملکرد نسبی خوراک مورد استفاده پرورش دهندگان و شرکت ها قرار میگیرد . در بسیاری موارد پژوهشگران یک نسبت معکوس بنام بازدهی غذا (Feed Efficiency) به مفهوم اضافه وزن بدست آمده بر حسب واحد وزن به ازای یک واحد غذای مصرف شده را, جهت سنجش تاثیر روشهای آزمایشی ... ادامه مطلب

1 2
صفحه بعد
کلمات مرتبط
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما