۱ – قبل از مصرف واکسن حتما باید از سلامت گله اطمینان حاصل کرد .
۲ – در روش آشامیدنی لازمست آبخوری ها را با آب فاقد مواد ضد عفونی کاملا شسته و تمیز کرد و تعداد آنها نیز کافی باشد و حتی المقدور تعدادی آبخوری اضافی در نظر گرفته شود .
۳ – جهت رقیق نمودن واکسن لازمست از آب مقطر ، آب آشامیدنی فاقد املاح ، کلر و مواد ضد عفونی کننده دیگر ، آب جوشیده سرد شده و یا سرم فیزیولوژی ۵/۸ درصد استفاده کرد و درجه حرارت آب مصرفی می بایستی حدود ۲۳ درجه سانتی گراد در نظر گرفته شود و PH آن برابر ۷ باشد .
۴ – قبل از محلول کردن واکسن طیور را به مدت ۴ – ۲ ساعت (بسته به سن و به فصل سال) تشنه نگهدارید .
۵ – آب محتوی واکسن می باید خنک و در عرض دو ساعت توسط طیور آشامیده شود .
۶ – اضافه کردن شیر خشک (بدون چربی) به نسبت ۵/۲-۲ گرم در لیتر در آب مصرفی همچنین از شیر معمولی بدون چربی یا کم چربی به نسبت ۱۰-۱۵ درصد می توان استفاده کرد . اضافه کردن شیر سبب حفظ و ماندگاری ویروس واکسن می شود .
۷ – جهت واکسیناسیون به طریقه قطره چشمی و یا تزریقی نیاز به افراد آموزش دیده و به تعداد کافی می باشد .
۸ – جهت واکسیناسیون به طریقه آشنایی تجویز واکسن در طول ساعات سردتر روز باید مورد نظر قرار گیرد .
۹ – واکسن های کشته ( vac Inactivated ) را قبل از مصرف و در خلال واکسیناسیون بخوبی تکان دهید .
۱۰ – سر سوزن مورد استفاده باید تمیز و عاری از آلودگی باشد .
۱۱- فلاکن محتوی واکسن را قبل از مصرف مدتی در درجه حرارت اطاق (۲۰C+ و۱۸C+ )نگهداشته سپس اقدام به واکسیناسیون نمایید .
۱۲ – در روش اسپری مطمئن باشید که گله مورد نظر عاری از آلودگی مایکوپلاسمایی و سایر بیماری های تنفسی باشد .
محصولات مرتبط :
بسته آموزش پرورش مرغ گوشتی
سی دی آموزش پرورش مرغ گوشتی
بسته آموزش پرورش مرغ تخمگذار
طراحی نقشه سالن مرغداری
طراحی سوله مرغداری
مقالات مرتبط :
طراحی حرفه ای سیستم هوای مرغداری
طریقه پاکسازی و شستشوی مرغ داری ها
ضد عفونی لوله های آلوده در مرغداریها
نکاتی در مورد بیماری نیوکاسل
بیماری های استخوانی در طیور
مشخصات دارویی برخی از رایج ترین داروهای طیور
داروهای موثر در درمان بیماریهای باکتریایی طیور
بررسي اثرات حذف مكمل هاي معدني و ويتاميني از جيره رشد و پاياني طيور گوشتي
عوامل موثر و روشهای بهبود ضریب تبدیل غذایی در طیور گوشتی
مدیریت پرورش مرغ گوشتی
استعمال اسیدبوتیریک و کاهش مصرف خوراک مرغ های گوشتی
تاثیر محدودیت غذایی در سنین اولیه و برنامه نوری (متناوب شبانه) بر عملکرد جوجه های گوشتی
نکاتی درباره تهویه طیور
بهبود ضریب تبدیل در جوجه های گوشتی
کاهش ریسک بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا با استفاده از تهویه فشار مثبت
تأثیر مدیریت جوجه کشی و فارم مرغ مادر بر روی عملکرد مرغ گوشتی
پکیج آموزش پرورش مرغ گوشتی
ساخت مکملهای ویتامینه
پرورش جوجه گوشتی
نحوه آغاز یک پروژه مرغداری
پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک
حفظ دستگاه گوارش در طیور
انواع آبخوری در سالن های پرورش طیور
انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی
دستور العمل نحوه برخورد با گله های مشکوک و آلوده به آنفلوانزای فوق حاد طیور
تلفات در مرغداری و سالن های پرورش طیور باید چند درصد باشد؟
بررسی اثرغلظت آمونیاک و گردوغباربرعملکردجوجه های گوشتی
اصلاح نژاد طیور مقاوم به استرس گرمایی
.: نظر شما در مورد این مطلب:. |
|
|