پرورش جوجه گوشتی
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 31786528
بازدید کننده: 30438786
بازدید های امروز: 6409
بازدید های دیروز: 17019
برچسب ها
پرورش جوجه گوشتی

پرورش جوجه گوشتی

پرورش طیور در مدتها قبل بصورت مجتع های کوچکی انجام می شد که از نظر اقتصادی حائز اهمیت نبود و این مراکز تولیدی کوچک هنوز در بسیاری از کشورهای در حال توسعه وجود دارد امروزه واحدهای مرغداری بسیار بزرگی وجوددارد که از جنبه اقتصادی دارای اهمیت زیادی هستند در حال حاضر صنعت پرورش طیور به اندازه ای گسترش پیدا کرده که گاهی گله های طیور موجود در یک واحد به مرز یک میلیون قطعه می رسد سرعت صنعتی شدن پرورش طیور در نیمه قرن اخیر به حدی است که شاید در آینده نزدیک، دیگر مراکز کوچک تولیدی حتی در کشورهای در حال توسعه هم دیده نشود از سال ۱۹۳۰ تا به حال، تولید تخم مرغ سالیانه به ازای هر مرغ تقریبا دو برابر شده است. مرغهای امروزی نتیجه فعالیت و کوشش متخصصین ژنتیک با اصلاح نژاد، تغذیه و مدیریت هستند که اقتصادی بودن پرورش طیور راسبب شده اند.

مراحل انجام کار :

هنگام ورود جوجه مراقبتهای اولیه ضرورت دارد زیرا هیچ کاری مناسب تر از یک آغاز خوب نخواهد بود.

ضد عفونی : ضد عفونی لوله های آلوده در مرغداریها و طریقه پاکسازی و شستشوی مرغ داری ها

آب : جند ساعت قبل از ورود جوجه ها باید آبخوریها را پر از آب نمودد تا هنگام ورود جوجه از سردی آن کاسته شده و دارای دمای مناسب باشد.

آب شکر:‌ اضافه نمودن شکر به میزان ۸% به آب آشامیدنی طی ۱۵ ساعت اول ورود جوجه ها باعث بهبود رشد خواهد شد. استفاده از آبخوری کله قندی: به نظر می رسد برای تامین آب در ساعات اولیه، استفاده از آبخوری کله قندی بهترین روش باشد به ازاء هر ۱۰۰ قطعه جوجه ۲ عدد آبخوری کله قندی مورد نیاز می باشد.

حرارت آب : ‌ حرارت آب در روزهای اولیه باید حدود ۲۴ درجه سانتیگراد بوده و پس از آن کاهش داده شود زیر آب خنک باعث افزایش مصرف دان و کاهش تلفات خواهد شد.ا سه ساعت بعد از ورود جوجه ها دان در اختیار آنها گذارده شود بعداز آنکه جوجه ها بهمدت حدود ۳ ساعت آب مصرف نمودند، دان آردی در داخل در پوشهای دانخوری ریخته شود برای جلوگیری از ریخت و پاش دان بهتر است سطح در تمام دانخوریها پایین باشد.

درجه حرارت سالن و تاثیر آن بر مصرف آب و دان جوجه های گوشتی بیش از ۷۰ درصد بدن پرندگان گوشتی را آب تشکیل می د هد و پرنده برای حفظ این درصد آب بدن باید به مقدار کافی دسترسی به آب داشته باشد ولی در مواقعی که درجه حرارت محیط خیلی زیاد باشد میزان نیاز پرنده برای ثابت نگه داشتن درجه حرارت داخلی بدن بیش از این مقدار خواهد بود.

میزان شدت نور: میزان شدت نور به انداره ای باشد که جوجه های گوشتی فقط بتوانند حرکت نموده آ ب و دان مصرف نمایند تحرک باید به حداقل ممکن کاهش یابد میزان شدت نور در سطح جوجه ها باید حدود ۵/۰-۳۵/۰ فوت کندل در نظر گرفته شود.

تغذیه: رشد سریع طیور نیاز پروتئینی آنها را افزایش میدهد و در زمانی که رشد کاهش می یابد احتیاجات پروتئینی آنها کاهش می یابد میزان پروتئین خوراک طیور به نوع طیور، سن و مرحله تولید آنها وابسته است. میزان غذای مصرفی روزانه طیور به انرژی غذا، مواد مغذی آن، سن، زون بدن، حرارت محیط و میزان تولید آنها بستگی دارد اضافه چربی در خوراک طیور، سبب افزایش انرژی غذا و در نتیجه کاهش مصرف روزانه آن می شود در صورتیکه نسبت انرژی به پروتئین در خوراک طیور در نظر گرفته نشود و نقداری چربی به غذا اضافه شود، میزان رشد طیور جوان بر اثر کاهش پروتئین مصرفی کاهش می یابد.

مواد تشکیل دهنده جیره طیور مختلف بسیار شبیه به یکدیگر بوده و فقط نسبت مواد تشکیل دهند آن برای هر گروه از آنها متفاوت است.

احتیاجات کلسیم جوجه ها نسبتا پایین (۱درصد) است که باید با عناصر فسفر،‌ منگنز و روی نسبت مناسبی داشته باشد.

محصولات مرتبط :

بسته آموزش پرورش مرغ گوشتی

سی دی آموزش پرورش مرغ گوشتی

بسته آموزش پرورش مرغ تخمگذار

طراحی نقشه سالن مرغداری

طراحی سوله مرغداری

مقالات مرتبط :

طراحی حرفه ای سیستم هوای مرغداری

طریقه پاکسازی و شستشوی مرغ داری ها

ضد عفونی لوله های آلوده در مرغداریها

نکاتی در مورد بیماری نیوکاسل

بیماری های استخوانی در طیور

مشخصات دارویی برخی از رایج ترین داروهای طیور

داروهای موثر در درمان بیماریهای باکتریایی طیور

بررسي اثرات حذف مكمل هاي معدني و ويتاميني از جيره رشد و پاياني طيور گوشتي

عوامل موثر و روشهای بهبود ضریب تبدیل غذایی در طیور گوشتی

مدیریت پرورش مرغ گوشتی

استعمال اسیدبوتیریک و کاهش مصرف خوراک مرغ های گوشتی

تاثیر محدودیت غذایی در سنین اولیه و برنامه نوری (متناوب شبانه) بر عملکرد جوجه های گوشتی

نکاتی درباره تهویه طیور

بهبود ضریب تبدیل در جوجه های گوشتی

کاهش ریسک بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا با استفاده از تهویه فشار مثبت

تأثیر مدیریت جوجه کشی و فارم مرغ مادر بر روی عملکرد مرغ گوشتی

پکیج آموزش پرورش مرغ گوشتی

ساخت مکملهای ویتامینه

پرورش جوجه گوشتی

نحوه آغاز یک پروژه مرغداری

پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک

حفظ دستگاه گوارش در طیور

نکات ضروری در انجام واکسیناسیون طیور

انواع آبخوری در سالن های پرورش طیور

انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی

دستور العمل نحوه برخورد با گله های مشکوک و آلوده به آنفلوانزای فوق حاد طیور

تلفات در مرغداری و سالن های پرورش طیور باید چند درصد باشد؟

بررسی اثرغلظت آمونیاک و گردوغباربرعملکردجوجه های گوشتی

اصلاح نژاد طیور مقاوم به استرس گرمایی


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
49
به علاوه
16
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما