آمار ضد عفونی لوله های آلوده در مرغداریها
header
تبلیغات

 

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$


نماد اعتماد الکترونیک

logo-samandehi

سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 7632536
بازدید کننده: 7182278
بازدید های امروز: 1816
بازدید های دیروز: 1852
ضد عفونی لوله های آلوده در مرغداریها

اثرات سوء لوله های آلوده در گله:

۱) کاهش اثر مصرف واکسنهای آشامیدنی .
۲) افزایش راندمان تبدیل غذایی .
۳) کاهش کیفیت لاشه کشتار شده .
با عنایت به موارد ذکر شده لازم است که لوله های آبخوری بعد از تخلیه گله و زمانیکه مرغ در سالن وجود دارد هر دو هفته یکبار شستشو شوند .
برای شستشوی لوله ها بعد از تخلیه سالن می توان از فرمولهای زیر استفاده کرد ، با این توضیح مهم که غلظت مواد نامبرده زیر را نباید زمانیکه گله در سالن وجود دارد مورد استفاده قرار داد .
غلظت مواد شستشو دهنده در زمانیکه سالن خالی از مرغ باشد .
● ماده شستشو دهنده مقدارمصرف
▪ اسید سیتریک ۱۰۰۰ گرم در ۵۰۰ لیتر آب
▪ سرکه ۴ لیتر در ۵۰۰ لیتر آب
▪ آمونیاک ۴۰۰ گرم در ۵۰۰ لیتر آب
▪ کلر ۳۵۰ گرم در ۵۰۰ لیتر آب
شستشو لوله ها در زمانی است که گله در سالن وجود دارد به صورت زیر می باشد با این توضیح که آب باید در تانک آب تهیه و بوسیله آن لوله ها را شستشو داد و قابل مصرف طیور نمی باشد .
غلظت مواد شستشو دهنده در زمانیکه گله در سالن باشد .
● ماده شستشو دهنده مقدارمصرف
▪ اسید سیتریک ۲۰۰ گرم در ۵۰۰ لیتر آب
▪ سرکه ۲ لیتر۵۰۰ لیتر آب
▪ آمونیاک ۱۵۰ گرم در ۵۰۰ لیتر آب
آب مصرفی طیور را میتوان قبلاً ضدعفونی و سپس به مصرف رسانید. غلظت مواد ضدعفونی برای این منظور به صورت زیر میباشد .
● غلظت مواد ضدعفونی کننده آب مصرفی طیور
▪ ماده ضدعفونی کننده مقدار مصرف
▪ کلر ۵ % ۱۴۰ گرم در ۵۰۰ لیتر آب
▪ ید ۵/۱۸ % ۳۵۰ گرم در لیتر آب
▪ آب اکسیژنه ۳۵ % ۲۰ گرم در ۵۰۰ لیتر آب
ضدعفونی آب مصرفی طیور باعث کاهش تعداد میکروارگانیزمها ، کندی رشد جلبکها و عدم رسوب املاح در سطح داخلی لوله ها می گردد . باید توجه داشت که ۴۸ ساعت قبل از مصرف واکسن های آشامیدنی و ۲۴ ساعت بعد از مصرف این واکسنها از مصرف آب ضدعفونی شده برای طیور اکیداً خوداری شود .
موارد زیر در رابطه با ضدعفونی و شستشوی لوله های آبخوری باید کاملاً مورد توجه و عمل قرار گیرند .
۱) قبل و بعد از شستشوی لوله ها با مواد شیمیایی ، لوله ها را باید با آب تحت فشار بخوبی شستشو داد .
۲) همچنانکه اشاره شد غلظت موادشستشو دهنده را با توجه به وجود گله در سالن و یا خالی بودن سالن به دقت محاسبه و سپس مصرف کرد .
۳) از مصرف مواد ضدعفونی کننده در آب قبل و بعد از مصرف واکسن های آشامیدنی اجتناب کرد .
۴) هر بار بعد از مصرف دارو در آب ، لوله ها را شستشو داد .
۵) مصرف بعضی شستشو دهنده با تعدادی از داروها می تواند کمک به افزایش حلالیت آنها نماید ، از جمله آمونیاک با غلظت کم باعث افزایش حلالیت سولفونامیدها و اسیدسیتریک باعث افزایش حلالیت تتراساکلین ها میشود .
۶) سیستم آبرسانی سالنها بعد از هربار شستشوی لوله ها بخوبی بررسی شود تا از وجود آب در آنها اطمینان حاصل شده و گله دچار بی آبی نشود .
۷) در مصرف آب اکسیژنه دقت شود چون این ماده میتواند باعث بروزجراحات پوستی و پوسیدگی لوله ها گردد .
۸) املاح ید می توانند باعث خرابی لوله های گالوانیزه و سایر وسایل پلاستیکی سیستم آبرسانی شوند .
۹) کلر در غلظت های زیاد می تواند باعث خرابی انواع فلزات و از جمله لوله های فولادی ضدزنگ گردد .
۱۰) موادشیمیایی پاک کننده لوله ها را نباید مخلوط با همدیگر مصرف کرد .
۱۱) در صورت مصرف کلر ، تهویه کافی در سالن باید وجود داشته باشد .
۱۲) توجه شود طیور به آبی که به منظور شستشوی لوله ها مواد شیمیایی اضافه شده است به هیچ وجه دسترسی نداشته باشند چون این آب می تواند برای آنها سمی باشد .

محصولات مرتبط :

بسته آموزش پرورش مرغ گوشتی

سی دی آموزش پرورش مرغ گوشتی

بسته آموزش پرورش مرغ تخمگذار

طراحی نقشه سالن مرغداری

طراحی سوله مرغداری

مقالات مرتبط :

طراحی حرفه ای سیستم هوای مرغداری

طریقه پاکسازی و شستشوی مرغ داری ها

ضد عفونی لوله های آلوده در مرغداریها

نکاتی در مورد بیماری نیوکاسل

بیماری های استخوانی در طیور

مشخصات دارویی برخی از رایج ترین داروهای طیور

داروهای موثر در درمان بیماریهای باکتریایی طیور

بررسي اثرات حذف مكمل هاي معدني و ويتاميني از جيره رشد و پاياني طيور گوشتي

عوامل موثر و روشهای بهبود ضریب تبدیل غذایی در طیور گوشتی

مدیریت پرورش مرغ گوشتی

استعمال اسیدبوتیریک و کاهش مصرف خوراک مرغ های گوشتی

تاثیر محدودیت غذایی در سنین اولیه و برنامه نوری (متناوب شبانه) بر عملکرد جوجه های گوشتی

نکاتی درباره تهویه طیور

بهبود ضریب تبدیل در جوجه های گوشتی

کاهش ریسک بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا با استفاده از تهویه فشار مثبت

تأثیر مدیریت جوجه کشی و فارم مرغ مادر بر روی عملکرد مرغ گوشتی

پکیج آموزش پرورش مرغ گوشتی

ساخت مکملهای ویتامینه

پرورش جوجه گوشتی

نحوه آغاز یک پروژه مرغداری

پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک

حفظ دستگاه گوارش در طیور

نکات ضروری در انجام واکسیناسیون طیور

انواع آبخوری در سالن های پرورش طیور

انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی

دستور العمل نحوه برخورد با گله های مشکوک و آلوده به آنفلوانزای فوق حاد طیور

تلفات در مرغداری و سالن های پرورش طیور باید چند درصد باشد؟

بررسی اثرغلظت آمونیاک و گردوغباربرعملکردجوجه های گوشتی

اصلاح نژاد طیور مقاوم به استرس گرمایی

کلمات مرتبط
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما