10 راه عملی در کاهش ورم پستان و بهبود کیفیت شیر با صرف کمترین وقت
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32251621
بازدید کننده: 30903235
بازدید های امروز: 3702
بازدید های دیروز: 9255
برچسب ها
10 راه عملی در کاهش ورم پستان و بهبود کیفیت شیر با صرف کمترین وقت

10 راه عملی در کاهش ورم پستان و بهبود کیفیت شیر با صرف کمترین وقت

1- یافتن سریع  گاو بیمار (با آموزش کارگران شیردوشی این امر به سهولت امکان پذیر است). بسیاری از دامداران فرصت های زیادی را برای درمان ورم پستان به سادگی از دست می دهند و اجازه می دهند عفونت گسترده تر و بیشتر شود. پایه سرنخ های اصلی چشمی و ابزار های ارزان مانند CMT  نباید نادیده گرفته شوند. دامداری هایی نظیر دامداری بهروزی در اسلامشهر ازین فرصت ها به نحو احسن استفاده می نماید.

2- پیش آماده سازی کافی پستان تاثیر فوق العاده ای بر سلامت پستان و کیفیت شیر دارد. اغلب عجله کردن برای سرعت بخشیدن به این روند، نتیجه معکوس در پی دارد. عدم توجه به جزئیات در این مرحله (آماده سازی پستان برای رها کردن شیر) منجر به خروج آهسته تر شیر، سرعت آهسته تر فرآیند، و موارد بالینی بیشتر می شود.

3- بسیاری از دامداران نوع خانواده باکتری را که باعث بیشتر موارد ورم پستان در گاوداری آنها شده است را نمی شناسند. هنگامی که نوع باکتری ناشناخته است، روش های پیشگیرانه موثر نمی تواند در یک الگوی مقرون به صرفه اجرا شود (پس نسبت به شناسایی نوع باکتری درگیر در دامداری خود اقدام کنید).

4- نقص در توسعه پروتکل های درمانی خطر باقی مانده دارو در شیر را افزایش می دهد، باعث می شود شیر بیشتری دور ریخته شود و ممکن است موجب از دست رفتن استراتژی های بهبود نرخ درمان گردد.

5- گاوهایی که به صورت مزمنی عفونی هستند، منبع اصلی افزایش SCC  مخزن شیر هستند. شیر این گاوها ممکن است طبیعی به نظر برسد. پیدا کردن این دام های آلوده و یا درمان آنها و یا حذف آنها از گله کیفیت شیر مخزن را بهبود خواهد بخشید.

6- درمان گاوهای خشک هنوز هم یکی از موثرترین ابزارهای یک برنامه کنترل ورم پستان در گله است. کاربرد آن می تواند به قدری روزمره و روتین شود که عدم توجه به جزئیات بتواند تاثیر آن را کاهش دهد. به عبارت دیگر، درست است که این کاری روزمره است ولی روزمرگی آن نباید باعث شود که از توجه به جزئیات غافل شویم.

7- فرو بردن سرپستانک پس شیردوشی سال هاست که مورد تائید قرار گرفته است. نظرسنجی ها نشان می دهد که در بسیاری از گله ها 60  درصد از سرپستانک ها  پوشش کافی محلول ضدعفونی کننده را دریافت نمیکنند!!! ناکامی در این روش پایه ای منجر به بروز بیشتر ورم پستان می گردد و سالانه هزاران دلار خسارت بر جای می گذارد که رو به افزایش است.

8- سلامت پوست در روزنه سر پستانک یکی از بزرگترین عوامل پیشگیری از ورم پستان است. پوست ضعیف در انتهای نوک پستان نیز باکتری های موجود در شیر را افزایش می دهد و زمان دوشش را کند می کند. ناکامی در رسیدگی به مشکلات سلامت سرپستانک خطر ابتلا به موارد جدید ورم پستان را افزایش می دهد و تا حد زیادی باعث افزایش تعداد باکتری ها در مخزن شیر می شود.

9- زمان های شیردوشی اغلب با فیزیولوژی گاو مطابقت ندارد. نظارت بر جریان شیر با ابزاری مانند  Lactocorder (در ایران وجود ندارد) به شناسایی مشکلات موجود در پروتکل های دوشش کمک می کند. تطبیق فیزیولوژی و عملکرد تجهیزات شیردوشی می تواند سلامت پستان و به طور همزمان توان سالن شیردوشی را بهبود دهد.

10- بهداشت گاو آنقدر اساسی است که اغلب نادیده گرفته میشود. به طور کلی گاوهای تمیزتر دوره های کمتری به ورم پستان دچار می شوند و پیش از شیردوشی نیاز به زمان کمتری دارند تا پوست پستانشان به اندازه کافی و از روی اصول بهداشتی تمیز گردد. مواد مختلفی هستند که به عنوان بستر استفاده می شوند. برخی اصول کلی  نشان می دهد که اگر شن و ماسه، کود جامد، تشک، یا کاه در استال باشد نیازی به چیزی دیگر نیست.

مطالب مرتبط :

بسته آموزش پرورش گاو گوشتی

بسته آموزش پرورش گاو شیرده

طراحی سوله

مقالات مرتبط :

منبع : دامدار برتر


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
35
به علاوه
34
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما