گوشت شترمرغ و خواص آن
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32410127
بازدید کننده: 31061434
بازدید های امروز: 8135
بازدید های دیروز: 31037
برچسب ها
گوشت شترمرغ و خواص آن

گوشت شترمرغ و خواص آن

شتر مرغ

گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.

نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است (در جدول زیر این مقایسه انجام شده است).

به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی – عروقی ، افراد دچار چربی خون بالا و کسانی که دچار چاقی هستند، غذای بسیار مناسبی می باشد.

همچنین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های این گوشت محسوب می شود.

این مزایا به همراه میزان بالای اسید چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت انتخاب بسیار خوبی برای

 شتر مرغ و گوشت آن
 
 
 
 

بیماران قلبی– عروقی و

 
 

سالمندان باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازند.

گوشت شتر مرغ

استفاده از اسید چرب امگ

 

ا-3 تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری های قلبی عروقی داشته و برای رشد و نمو مؤثر است. به نظر می رسد که این اسید چرب در مقایسه با اسید چرب غیراشباع امگا-6 تأثیرات مفیدی در جلوگیری از لخته شدن دارد. اکثرجیره های غذایی اف

 

راد از لحاظ اسیدهای چرب امگا-3 کمبود دارند.

از طرف دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، ممکن می سازد.

 

 

گوشت شترمرغ از نظر پروتئین و آهن نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و لذا

برای افراد کم خون و زنان باردار انتخاب مناسبی خواهد بود.

به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصری مانند روی و منیزیم را داراست.

 

علاوه بر موارد بالا، گوشت شتر مرغ به میزان بسیار چشمگیری ترد بوده و از قابلیت هضم استثنائی برخوردار است، طوری که 90 درصد آن قابل هضم بوده و از این حیث پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد. در صورتی که گوشت مرغ و گاو 87 درصد قابلیت هضم دارند.

 

 

در جدول زیر میزان انرژی، پروتئین، چربی، کلسترول و کلسیم موجود در 85 گرم از گوشت شترمرغ، مرغ، بوقلمون، گاو و گوسفند با هم مقایسه شده است.

نوع گوشت

کلسیم

(میلی گرم)

 

کلسترول

(میلی گرم)

 

چربی

(گرم)

پروتئین

(گرم)

انرژی

(کالری)

شترمرغ

5

58

2

22

97

مرغ

13

73

3

27

140

بوقلمون

16

59

3

25

135

گاو

9

77

15

21

240

گوسفند

8

78

13

22

205

محصولات مرتبط :

بسته آموزشی پرورش شترمرغ

سی دی آموزشی پرورش شترمرغ

مقالات مرتبط :

آشنایی با دوره توليدمثل شترمرغ

بیماری نیوکاسل در شترمرغ

آموزش جامع پرورش جوجه شترمرغ

آشنایی کلی با بیماری های شترمرغ

آموزش چگونگی نگهداری از شترمرغ

تاسیس و بهره برداری

آموزش نحوه انتخاب و خرید شتر مرغ

نکات مهم در تغذیه جوجه های شترمرغ

تاسیسات پرورشی جوجه ها

Struthionidae -- مشخصات فیزیکی شترمرغ

بررسی مقایسه ای در تولید تخم ،وضعیت نطفه داری، جوجه کشی و ....

فوايد روغن شترمرغ بر زيبايي


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
7
به علاوه
7
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما