بررسی مقایسه ای در تولید تخم ،وضعیت نطفه داری، جوجه کشی و ....
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32252433
بازدید کننده: 30904045
بازدید های امروز: 4514
بازدید های دیروز: 9255
برچسب ها
بررسی مقایسه ای در تولید تخم ،وضعیت نطفه داری، جوجه کشی و ....

بررسی مقایسه ای در تولید تخم ،وضعیت نطفه داری، جوجه کشی و ....

مرغ:hen

-سن اولیه تخم گذاری21-42 هفتگی (5-6 ماهگی)،تخم این پرنده به رنگ سفید است.

-بهترین زمان تخم گذاری در ساعات اولیه صبح است.

-بهترین نسبت گله برای بالا بردن درصد نطفه داری در مرغ:به ازائ هر ??? مرغ تعداد 7-10خروس را باید در نظر گرفت.

-شماره تخم های تولید شده در پیک تولید 80-93 درصد.

به طور متوسط در هر دوره تخم گذاری هر مرغ در حدود 250-260 تخم تولید می کند.

میانگین وزن تخم جوجه کشی 50-60 گرم که در نژاد های درشت به 65 گرم تغییر می یابد.

-طریقه ضد عفونی تخم های قابل جوجه کشی توسط گاز فرمالین به مدت 20 دقیقه و اگر نیاز به شستشو باشد با  محلول اب و پودر ویرکن اس (دمای آب 45 درجه سانتیگراد است.)

-برای نگه داری تخم های قابل جوجه کشی دما و رطوبت در اتاق به ترتیب 15-5/15 درجه سانتی گراد و 75-80 درصد که اگر مدت نگه داری از یک هفته فراتر رفت دما به 10-13 درجه کاهش می یابد.

-طول مدت زمان جوجه کشی 21 روز است که 19 روز آن تخم در دستگاه ستر و 2 روز آن در هچر است.

-دما و رطوبت دستگاه ستر به ترتیب 7/37 درجه سانتی گراد و61درصد.

-دما و رطوبت دستگاه هچر 6/36 درجه سانتی گراد و 70-75 درصد.

-میزان وزن از دست رفته تخم در کل دوره 21 روزه قبل از خروج جوجه از تخم 12-15 درصد می باشد.

-برای تشخیص نطفه داری:15-18ساعت بعد از ورود تخم به دستگاه ستر عمل کندل را انجام می دهیم.

-چرخش تخم در دستگاه ستر در طول روز 6-8 بار در زاویه 45 درجه در جهت عکس قائم.

-درصد هچ (hatch) یا جوجه در آوری75-85 درصد از کل تخم ورودی به دستگاه.

-میزانCO2 و O2 در دستگاه ستر برای تخم مرغ به ترتیب 5/0 درصد و 20درصد می باشد.

بوقلمون:turkey

-سن اولیه تخم گذاری 32 هفتگی (8 ماهگی)

-بهترین زمان تخم گذاری در طول روز در ساعت اواخر صبح تا اوایل بعد از ظهر است و تخمی به رنگ سفید مایل به کرم با خال های قهوه ای تولید می کند.

-مناسب ترین گله بندی در این پرنده بستگی به جثه پرنده دارد:در نژاد های جثه درشت (16 ماده- 1 نر) در نژاد های جثه متوسط( 18 ماده- 1 نر) و در نژاد با جثه ریز (20 ماده- 1 نر).

-تعداد تخم های تولیدی در اوج تولید ?? درصد تخم است.

-تعداد میانگین تخم تولید شده در طول یک سال 110 تخم است که بسته به جثه می تواند تغییر کند.

-فصل تخم گذاری در بوقلمون 2 بار در طول سال است که هر نوبت 20روز طول می کشد و جمعا 40 روز تولید تخم دارد.در نژاد های با جثه درشت در مجموع 40تا 50 تخم و در جثه متوسط 50-70 تخم و دربوقلمون با جثه ریز 85-100 تخم تولید می کند.

-متوسط وزن تخم قابل جوجه کشی در بوقلمون 85 گرم است.

-طریقه و روش ضد عفونی تخم مانند روش ضد عفونی در تخم مرغ است.

-دما و رطوبت اتاق نگه داری برای تخم های بوقلمون پیش از ورود به دستگاه جوجه کشی به ترتیب 15-85 درجه سانتی گراد و 75-80 درصد.

-طول مدت زمان جوجه کشی در بوقلمون 28 روز است که 20-22 روز آن در دستگاه ستر و بقیه را در هچر.

-دما و رطوبت دستگاه برای تخم بوقلمون 37-38 درجه سانتی گرادو 60-70درصد که این مقدار رطوبت در هفته اول 60درصد و در روزهای بعد 70درصد است.

-چرخش تخم ها در دستگاه ستر 3-5 بار در طول روز می باشد.

-وزن از دست رفته تخم در طول مدت 28 روز جوجه کشی 12-15 درصد است.

-درصد جوجه درآوری برابر55-65 درصد است.

شتر مرغ:Ostrich

سن اولیه تخم گذاری در این پرنده 24 ماهگی است.

-بهترین زمان تخم گذاری در طول روز اواخر بعد از ظهر و عصر بین ساعات 14-18 است و تخمی به رنگ سفید مایل به کرم دارد.

-گله بندی به نسبت 2-3 یعنی به ازائ هر 3 پرنده ماده،2 پرنده نر اختصاص می دهند. این نسبت گله بندی بهترین بازدهی را داراست و همچنین مقرون به صرفه می باشد.

-شمار تخم های تولید شده در اوج تولید که در ماه های خرداد و تیر است24 عدد(30درصد) از کل تخم تولیدی است.

-تعداد تخم های تولید شده در کل فصل تخم گذاری که زمانی در حدود 8 ماه است به طور متوسط برای هر پرنده در سنین مختلف متفاوت است.به طور مثال در پرنده ای در سال اول تخم گذاری ممکن است 10-30تخم باشد و برای پرنده ای با سال دوم تولید در حدود 40-50تخم و در پرنده با سال سوم تولید به بالای این تعداد برسد و حتی به90 تخم هم برسد.

-وزن مناسب برای تخم قابل جوجه کشی 300/1-800/1 گرم است.به طور میانگین بهترین جوجه درآوری در تخم های با وزن 500/1-300/1 است.

برای ضد عفونی کردن تخم ها قبل از ورود به جوجه کشی دقیقا مانند 2 پرنده قبل عمل می کنیم با این تفاوت که درصد و مقدار مواد ضد عفونی کننده را تغییر می دهیم.

-دما و رطوبت اتاق نگه داری برای تخم شتر مرغ به ترتیب 16-20 درجه سانتی گراد و 65-75 درصد می باشد که اگر زمان از یک هفته بیشتر شود دما را به 16 درجه سانتی گراد نزدیک می کنیم و حتی تا 14 درجه سانتی گراد نیز می رسانیم.

-طول مدت زمان جوجه کشی و رشد جنین و خروججوجه از تخم در مورد  شتر مرغ 42 روز است که 39 روز تخم در ستر و 3 روز آخر در هچر قرار می گیرد.

-دما و رطوبت دستگاه ستر به ترتیب 5/36 درجه سانتی گراد و16-18 درصد.

-دما و رطوبت دستگاه هچر به ترتیب 5/36 درجه سانتی گراد و 18-23 درصد.

-میزان اکسیژن و دی اکسید کربن موجود در دستگاه ستر به ترتیب ?/?? درصد و ??/? درصد می باشد.

-چرخش تخم ها در دستگاه ستر در طول 24 ساعت 8 بار است.(هر ? ساعت یکبار)

-نطفه داری تخم ها را در روز چهاردهم پس از قرار دادن در دستگاه ستر بررسی می کنیم.

-وزن از دست رفته تخم شتر مرغ در طول دوره جوجه کشی 12-15 درصد می باشد.

-درصد جوجه درآوری 60-65 درصد به کل تخم تولیدی است.

امو :Emu

-زمان تخم گذاری بعد از غروب آفتاب می باشد و این پرنده در فصل زمستان هر 3 روز یک بار تخم می گذارد که رنگ پوسته تخم این پرنده سبز تیره می باشد.

-نسبت گله در این پرنده می تواند50-50 باشد،یعنی به ازای 1 پرنده ماده 1 پرنده نر داشته باشیم که بهترین بازدهی را از لحاظ نطفه داری و جوجه در آوری داشته باشیم.

-وزن تخم قابل جوجه کشی در این پرنده600-660گرم است.

-ضد عفونی تخم برای قرار دادن در دستگاه جوجه کشی مانند سه پرنده فوق است،با این تفاوت که دمای آب برای شستشو 7/37درجه سانتی گراد است.

-طول مدت زمان جوجه کشی 51 روز است که تخم 48 روز در ستر و 3 روز در هچر قرار می گیرد.

-دما و رطوبت ستر برای تخم این پرنده به ترتیب 1/36-3/36 درجه سانتی گراد و 25-30 درصد تنظیم می شود.

-چرخش تخم ها در ستر 6 بار در روز انجام می شود.

-برای نگه داری تخم در اتاق نگه داری دما و رطوبت را مانند تخم شتر مرغ تنظیم می کنیم.

-دما و رطوبت دستگاه هچر به ترتیب روی 32 درجه سانتی گراد و 25-35 درصد تنظیم می شود.

-کاهش وزن در طول 51 روز 51 درصد می باشد.

-میزان CO2 و O2 در دستگاه ستر بایستی به ترتیب ??/0 درصد و 21 درصد باشد.

محصولات مرتبط :

بسته آموزشی پرورش شترمرغ

سی دی آموزشی پرورش شترمرغ

مقالات مرتبط :

آشنایی با دوره توليدمثل شترمرغ

بیماری نیوکاسل در شترمرغ

آموزش جامع پرورش جوجه شترمرغ

آشنایی کلی با بیماری های شترمرغ

آموزش چگونگی نگهداری از شترمرغ

تاسیس و بهره برداری

آموزش نحوه انتخاب و خرید شتر مرغ

نکات مهم در تغذیه جوجه های شترمرغ

تاسیسات پرورشی جوجه ها

Struthionidae -- مشخصات فیزیکی شترمرغ

گوشت شترمرغ و خواص آن

فوايد روغن شترمرغ بر زيبايي



نویسنده متن فوق: » محمد رضا زارع


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
43
به علاوه
18
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما