موننسين
باکتری های شکمبه در یک محیط بی هوازی قرار دارند و با تخمیر کربوهیدارت ها و پروتئین های غذایی ، انرژی و مواد مغذی مورد نیاز خود را بدست می آورند .برخی از محصولات حاصل از تخمیر شکمبه ای شامل اسید های چرب فرارو پروتئین های میکروبی بعنوان اصلی ترین ماده مغذی دام محسوب میشود . در مقابل دیگر محصولات تخمیری شکمبه ای مانند متان ، آمونیاک و گرما می تواند به مقدار کمتری انرژی در اختیار دام قرار دهند و بیشتر به شکل غیر قابل استفاده به محیط وارد میشوند .باکتری های گرم مثبت موجود در شکمبه محصولاتی نظیر استات ، بوتیرات ، لاکتات هیدروژن و آمونیاک ... ادامه مطلب
|