مواد مغذی و تغذيه ميگوي ليتوپنئوس وانامی در سیستم پرورش متراکم (2)
(گرد آورنده : پيتر وان ويك) درساخت غذای پلت به روش بخار ، مجموعه ای از رطوبت ،گرما و فشار دست به دست هم میدهند تا تمام اجزائ غذا با ظرافت خواصی در یک چگالی جای داده شوند و حبه های غذایی محکمی بنام پلت ایجاد کنند (شکل 1-7 ). اجزای غذا از منابع عالی هستند که با نسبت مناسبی با یکدیگر مخلوط می شوند . رطوبت به اجزا غذا افزوده میشود و تمامی آن را بدون هیچ حد و مرزی بیکدیگر متصل کرده و خمیر غذا را ایجاد میکند خمیر غذا وارد آسیاب پلت سازی شده ودر آنجا با استفاده نوعي مته ، فشرده و متراکم میشود سپس ... ادامه مطلب
|