آمار آموزش پرورش بلدرچین
header
تبلیغات

 

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$


نماد اعتماد الکترونیک

logo-samandehi

سبد خرید
مقاله
جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

آموزش پرورش بلدرچین

لکوز LEUKOSIS

لکوزLEUKOSIS حساسيت بلدرچين ژاپني به عفونت طبيعي با ويروس لکوز پرندگان توسط محققين گزارش شده است. ضايعات ماکروسکوپيک و ميکروسکوپيک در بلدرچين با آنچه که در ماکيان توصيف گرديده مشابه مي باشد . معمول ترين ضايعات ماکروسکوپيک عبارت از بزرگ شدگي کبد و طحال و ضخيم شدن ديواره روده است. آزمايشهاي هيستوپاتولوژيک تعداد زيادي لنفوبلاست را همراه با مواردي از اشکال ميتوزي نشان مي دهد. وجود آنتي بادي عليه ويروس لکوز در سرم را مي توان با آزمايش هاي VN و CFT تشخيص داد. جهت مطالعه حساسيت ژنتيکي پرندگان به ويروس لکوز، از هيبريدهاي بلدرچين- ماکيان استفاده ... ادامه مطلب

بیرون زدگی مقعد (پرولاپس) در بلدرچین

بیرون زدگی مقعد (پرولاپس) در بلدرچین بیرون زدگی مقعد، اصطلاحاً تمایل به خارج پیدا کردن جزئی یا کلی مخاط کانال انتهایی بدن بلدرچین گفته می شود. این معضل معمولاً در شروع تخم گذاری در نیمچه های قوی و یا در بلدرچین ها تخم گذار خیلی چاق دیده می شود. عوامل موثر در بروز این مشکل عبارتند از: ۱- جیره ی غذایی با انرژی بالا (مخصوص بلدرچین گوشتی) باعث چاق شدن و تولید چربی نیمچه ها شده در حالی که از نقطه نظر اسکلت و ماهیچه ضعیف می باشند. ۲- مصرف بیش از اندازه دان و برنامه ی غلط نور دهی (ساعات نور زیاد شونده) باعث قوی شدن نیمچه ها می شود. این نیمچه ها حتی اگر وزن ... ادامه مطلب

عملیات بعد از جوجه کشی بلدرچین

عملیات بعد از جوجه کشی بلدرچین پس از عملیات جوجه کشی بلدرچین و خروج از تخم و خشک شدن، جوجه ها به سالن پرورشی که از قبل آماده شده است انتقال داده می شوند. برای انتقال جوجه بلدرچین ها می توان از کارتن های مخصوص حمل جوجه یک روزه استفاده نمود. ظرفیت هر کدام از این کارتن ها ۲۰۰ قطعه جوجه بلدرچین است. همچنین ثبت رکورد ها و شمارش تعداد جوجه ها جهت محاسبه درصد جوجه درآوری از نکات مهم مدیریتی در جوجه کشی بلدرچین است که می تواند پرورش دهنده را در مدیریت تولید مثل گله یاری دهد که در ساعات اولیه تولید جوجه ها انجام می شود. تعیین جنسیت جوجه های ... ادامه مطلب

جوجه کشی طبیعی بلدرچین به صورت سنتی

جوجه کشی طبیعی بلدرچین به صورت سنتی در جوجه کشی طبیعی بلدرچین از آنجا که بلدرچین های ژاپنی به ندرت کرچ می‌شوند می توان جهت پرورش بلدرچین تخم ها را با قرار دادن زیر مرغ های کرچ تبدیل به جوجه کرد. برای این کار مرغ های کوچک جثه مناسب می باشند.گروهی از تخم ها باید ذخیره شده و سپس در زیر مرغ گذارده شوند تا همه آنها با هم و در یک زمان به جوجه یک روزه تبدیل شوند. بلدرچین ماده خیلی سریع به بلوغ جنسی می رسد و حدود ۴۲ روزگی شروع به تخم گذاری می کند. فرایند جوجه کشی طبیعی بلدرچین نسبتاً طولانی است و در فصول بهار و تابستان تخم گذاری می کند. بلدرچین های اهلی ... ادامه مطلب

انواع روش های پرورش بلدرچین

نگه داری و پرورش بلدرچین : برای پرورش و نگه داری بلدرچین توجه به جایگاه پرورش از اهمیت خاصی برخوردار است. در مراحل اولیه زندگی، هر دو سیستم قفس و بستر بطور موفقیت آمیزی کاربرد دارند. در مدیریت پرورش بلدرچین روش های مختلفی معمول است که هر کدام منافعی دارد. این روش ها عبارتند از : پرورش بلدرچین از ابتدا و انتهای در بستر : این سیستم برای بلدرچین گوشتی و تخم گذار معمول است. در این روش رعایت دقیق موارد بهداشتی ضروری است. آبخوری و دانخوری پرندگان مشترک بوده و آنها در تماس دائم با یکدیگر هستند. چنانچه پرنده ای دچار بیماری واگیر دار شود، به راحتی دیگر ... ادامه مطلب

تاثیر دما بر مصرف دان بلدرچین

تاثیر دما بر مصرف دان بلدرچین گرمای هوا باعث کاهش مصرف خوراک و در نتیجه کاهش رشد می شود. در شرایط تنش حرارتی، علاوه بر این که رفتار پرندگان تغییر می یابد و زمان کمتری برای حرکت و ایستادن صرف می شود، مصرف خوراک نیز کاهش و مصرف آب افزایش می یابد. مصرف اختیاری دان در شرایط دمای محیطی زیاد کمتر است. این کاهش در مصرف خوراک بلدرچین سهم حرارت متابولیکی را در کل بار حرارتی که باید دفع شود کاهش می دهد. در نتیجه با کاهش مصرف خوراک وزن بلدرچین نیز کاهش می یابد. البته این امکان وجود دارد که مقداری از این کاهش وزن ناشی از کاهش مصرف خوراک باشد و مقداری نیز ... ادامه مطلب

برخی مشکلات تغذیه ای مزارع پرورش بلدرچین در ایران

برخی مشکلات تغذیه ای مزارع پرورش بلدرچین در ایران در دسترس نبودن مواد اولیه خوراکی مخصوص بلدرچین کیفیت پایین و یا متغیر مواد اولیه عدم بالانس مناسب جیره بر اساس احتیاجات پرنده استفاده از یک جیره یکسان در مراحل مختلف پرورش و تولید عدم هماهنگی جیره با تغییرات قیمت مواد اولیه در بازار نداشتن اطلاع دقیق از احتیاجات پرنده در شرایط پرورشی متفاوت هر چند در ایران هنوز شرایط استاندارد و متعادل برای پرورش بلدرچین تعیین نشده است اما حداقل می توان براساس شرایط موجود و شرایط کلی پرورش جیره های مناسب از لحاظ تامین احتیاجات و قیمت مواد اولیه تهیه ... ادامه مطلب

تغذیه و پرواربندی بلدرچین

تغذیه و پرواربندی بلدرچین مقاله تغذیه بلدرچین : جوجه بلدر چین در زمان بیرون آمدن از تخم وزنش به طور متوسط در حدود ۷ گرم است و با تغذیه اصولی و مناسب وزنش در سن ۶ هفتگی یعنی موقع کشتار به ۱۵۰ گرم می رسد و وزن گوشت خالص و تمیز ۱۲۰ گرم می باشد. لذا بدلیل رسیدن به وزن مطلوب در ۵۵ روزگی (۲ ماه) معمولا کشتار می شود تا وزن ۱۵۰ گرم گوشت خالص بدست آورند. امروزه اهمیت تغذیه در کلیه واحدهای پرورشی تولیدی بر همگان اثبات گردیده است. تغذیه به علمی تبدیل گردیده است که دانش بیوشیمی و فیزیولوژی را در هم آمیخته و نیاز یک ارگانیسم بدن موجود زنده را بررسی و نسبت به ... ادامه مطلب

میزان مصرف خوراک بلدرچین ماده مولد و تخم گذار

میزان مصرف خوراک بلدرچین ماده مولد و تخم گذار یک بلدرچین ماده مولد در حال تولید تخم می تواند بطور میانگین تا ۸۵ گرم نیز غذا در یک روز مصرف کند در حالی که حداقل نیاز غذای آن جهت ابقا بدن و زنده ماندن حدود ۳۰ گرم است. بلدرچین جهت هر یک ماده ۳۰ روزه برای زندگی حداقل مقدار یک کیلو دانه نیاز دارد که مقدار این دان رابطه مستقیم با مواد تشکیل دهنده آن دان دارد.احتیاجات نگهداری میزان نیازی است که پرنده یا حیوان برای زنده ماندن به خوراک نیار دارد و دوم احتیاجات رشد و تولید است که بعد از تامین نیاز نگهداری باید تامین شود تا پرنده بتواند ظرفیت های خود مثل ... ادامه مطلب

آنفلانزای فوق حاد طیور

آنفلانزای فوق حاد طیور این بیماری یکی از مهمترین خطرناکترین و مسری ترین بیماریهای ویروسی می باشد .ویروس آنفلانزا در طیور ایجاد بیماری مینماید و تحت تیپ های مختلفی دارد که نوع H5 و H7 فرم بسیار شدید بیماری را ایجاد می نماید . مخازن بیماری پرندگان ابزی و وحشی بدون ابتلا به بیماری می توانند ویروس را تا مسافت طولانی انتشار دهند خوک نیز بعنوان یک مخزن می تواند ماده ژنتیکی ویروسهای انسانی و مرغی را مخلوط نموده و در نهایت تحت تیپ های جدیدی ایجاد نماید و از نظر بیماری زایی برای انسان و طیور خطرناک باشد . میزبان ها پرندگان زینتی ، مرغ ، خروس ، ... ادامه مطلب

آنفلوانزاي پرندگان

آنفلوانزاي پرندگان آنفلوانزاي پرندگان (Avian Influenza) تعريف آنفلوانزاي پرندگان ، يك بيماري ويروسي مي باشد كه دستگاههاي تنفس ، گوارش يا عصبي بسياري از انواع طيور و ساير پرندگان را مبتلا مي سازد . شديدترين نوع بيماري به صورت حاد و عمومي مي باشد كه در طيور با يك دوره كوتاه و مرگ و مير بسيار بالا مشخص مي گردد . آنفلوانزاي پرندگان مي تواند در بيشتر گونه هاي پرندگان بروز نمايد . درايالات متحده بيشتر موارد شيوع بيماري ، در بوقلمونها و اردكها بوده است . معدودي از واگيري ها نيز در ماكيان ديده شده است. يكي از اين موارد كه در سال 1983 تا 1984 اتفاق افتاد به ... ادامه مطلب

بيماري آبله در بلدرچين

بيماري آبله در بلدرچين بلدرچين ها نسبت به عفونت طبيعي با ويروس آبله حساس مي باشند. آزمايشهاي ايمني متقاطع نشان داد که ويروس آبله در بلدرچين هائي که به طور طبيعي مبتلا شده اند، به طور ايمونولوژيک از ويروس هاي آبله ماکيان و کبوتر متمايز و مجزا مي باشند. همچنين ثابت شده که ويروس آبله بلدرچين و ويروس آبله مرغ مينا غير وابسته هستند. آزمايش حفاظت متقاطع نشان داد که وابستگي ويروس آبله بلدرچين به ويروس آبله کبوتري نسبت به آبله ماکيان وابستگي نزديک تري است. يک سويه ويروس آبله به نام 241-63-PV کشف شده که از نظر خصوصيات بيولوژيک از ساير ويروسهاي آبله ... ادامه مطلب

بيماري هاي ويروسي بلدرچين

بيماري هاي ويروسي بلدرچين مایکوپلاسما گالی سپتیکوم عفونت طبیعی مایکوپلاسما گالی سپتیکوم در بلدرچین ژاپنی گزارش شده است. در یک گله 20000 قطعه ای بلدرچین، سینوزیت چرکی واگیردار شایع شده بود. این بیماری روند آهسته ای داشت و میزان تلفات روزانه آن 25 عدد بود. در گزارش دیگری 10 درصد از جمعیت 1000 قطعه ای بلدرچینهای مادر دچار تورم صورت و کونژونکتیویت شده بودند. نشانه های بالینی اصلی شامل اختلال تنفسی، فلج اندامهای حرکتی، افسردگی، کاهش مصرف غذا و وزن بدن، کاهش تخمگذاری و افزایش تعداد تخمهای فاقد رنگ دانه و لمبه بودند. معاینات پس از مرگ نشان داد ... ادامه مطلب

جوجه کشی و تعیین ظرفیت دستگاه جوجه کشی در مزارع پرورش بلدرچین

جوجه کشی و تعیین ظرفیت دستگاه جوجه کشی در مزارع پرورش بلدرچین افرادی که علاقمند به پرورش بلدرچین جهت تولید گوشت باشند باید جوجه های آن را خودشان تولید و تکثیر نمایند .زیرا در حال حاضر محلی در ارتباط با تولید انبوه جوجه بلدرچین و یا کارخانه جوجه کشی ویژه بلدرچین وجود ندارد. جهت ایجاد تاسیسات مربوط به پرورش بلدرچین بایستی محلی را که دارای آب ، برق و راه بوده و در مکانی خلوت قرار گرفته باشد را انتخاب نمود. همچنین در انتخاب مکان احداث می بایست دوری و نزدیکی آن به بازارهای مصرف را مد نظر قرار داده و از طرفی مزرعه به دلیل ایجاد بوی نامطبوع و جذب مگس در ... ادامه مطلب

مایکوپلاسما, پاستورلوز و هموفیلوس پاراگالیناروم در بلدرچین

مایکوپلاسما, پاستورلوز و هموفیلوس پاراگالیناروم در بلدرچین مایکوپلاسما گالی سپتیکوم عفونت طبیعی مایکوپلاسما گالی سپتیکوم در بلدرچین ژاپنی گزارش شده است. در یک گله 20000 قطعه ای بلدرچین، سینوزیت چرکی واگیردار شایع شده بود. این بیماری روند آهسته ای داشت و میزان تلفات روزانه آن 25 عدد بود. در گزارش دیگری 10 درصد از جمعیت 1000 قطعه ای بلدرچینهای مادر دچار تورم صورت و کونژونکتیویت شده بودند. نشانه های بالینی اصلی شامل اختلال تنفسی، فلج اندامهای حرکتی، افسردگی، کاهش مصرف غذا و وزن بدن، کاهش تخمگذاری و افزایش تعداد تخمهای فاقد رنگ دانه و لمبه ... ادامه مطلب

آشنایی جامع با پرورش بلدرچین

آشنایی جامع با پرورش بلدرچین جامع پرورش بلدرچین همانطور که همگی می دانیم بدن ما به غذاهای مختلفی نیاز دارد و یکی از مواد مهمی که باید در غذای روزانه ما وجود داشته باشد، پروتئین است. این ماده برای رشد و سلامت بدن بسیار ضروری است. پروتئین هم در غذاهای گیاهی و هم در غذاهای حیوانی که انسان می‌خورد، وجود دارد.گوشت طیور به عنوان یک منبع پروتئین حیوانی اهمیت زیادی داشته و بسیار مورد توجه انسان است. به همین دلیل در کشورهای مختلف سرمایه‌گذاری زیادی برروی صنعت پرورش طیور انجام گرفته است.اخیرا مصرف گوشت بلدرچین در استان تهران افزایش چشمگیری ... ادامه مطلب

تو لک رفتن بلدرچین ( جلوگیری از تولک رفتن زودرس بلدرچین )

تو لک رفتن بلدرچین ( جلوگیری از تولک رفتن زودرس بلدرچین ) در شرایط طبیعی یک بلدرچین پس از حدود ۸ تا ۱۰ ماه تخم گذاری، بسوی تولک رفتن پیش می رود و پرهایش می ریزد، در این زمان تولید تخم بلدرچین بسیار کم شده و یا قطع می شود. تمامی بلدرچین های یک گله معوملاَ همزمان تولک رفته و وارد مرحله ای خواهند شد که بهترین بلدرچین ها مانند نامطلوب ترین آنها خود نمایی می کنند. در خلال تولک، پرها معمولاً با ترتیب زیر ریزش می کنند: ابتدا سر و گردن، سینه، بدن، بال ها و دم. وقتی تمام پرها عوض شدند تولک کامل می شود و در غیر این صورت تولک، جزئی نامیده می شود. در زمان عوض شدن ... ادامه مطلب

کلمات مرتبط
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما