پرورش قرقاول در فضای باز بهتر است یا محیط بسته سالن؟
هرچند در این وبلاگ توضیحاتی در مورد فضای پرورش داده شده، اما پیشامد این سوال که پرورش قرقاول در فضای باز بهتر است یا محیط بسته سالن، برای بسیاری از دوستان پابرجاست.
بر اساس آخرین تحقیقات بعمل آمده و تماس با دانشگاه بریتیش کلومبیا:
توصیه میگردد که اجرای دوره لک و تخمگذاری قرقاول در محیط بسته سالن صورت پذیرد زیرا در فضای باز در پی تغییرات جوی و نوساناتی که در شدت نور روزانه یا طول شبانه روز ممکن است حادث گردد، بروز اختلالات شدیدی را در فرایند تخمگذاری قرقاول باید انتظار داشت. اما برای دوستانی که سیکل تخمگذاری طبیعی قرقاول (سالی یک مرتبه) را دنبال می کنند، نگهداری پرنده در فضای باز ایده آل بوده و توصیه میگردد.
جوجه قرقاول را از سن یک روزگی تا زمان رشد کامل پرها باید در محیط بسته سالن نگهداری نمود که شرایط آن سابقا ذکر شده است. پس از آن می توان جوجه ها را در فضای باز رها نمود و البته ایجاد سایه بان، پناهگاه و کلاهک محافظ روی ظروف آب و دان الزامی بنظر می رسد.
در حال حاضر بهترین نوع بستری که در فضای باز اجرا شده، بستر تور می باشد به طوری که به ارتفاع 10 سانتیمتر از سطح زمین بستر تور را تعبیه کرده و در سطح خاک زیر آن، بذر گیاهان مفید مثل یونجه، جعفری و آویشن کاشته می شود. باید توجه داشت که در این نوع بستر از تماس مستقیم پرنده با زمین و آلودگی های ناشی از آن جلوگیری شده، گیاهان کاشته شده به طور دائم از کود پرندگان روی تور تغذیه شده و مهمتر از همه با رشد گیاهان و بیرون زدن آنها از شبکه های تور بستر پرندگان همیشه به گیاه تازه دسترسی داشته و تغذیه می شوند. همچنین آبیاری بارانی این گیاهان نیز موجب ایجاد باران مصنوعی برای پرنده شده که موجب کاهش گرد و غبار هوای اطراف، تنفس بهتر پرنده و کاهش تنش عصبی آن میگردد.
محصولات مرتبط :
بسته آموزش پرورش قرقاول
سی دی آموزش پرورش قرقاول
نقشه طراحی سالن پرورش قرقاول
مقالات مرتبط :
بیماریهای دستگاه تنفسی طیور
برنامه غذایی قرقاول
اصول بهداشتي سالنهاي پرورش قرقاول
مشخصات بيولوژيكی قرقاول
تاريخچه قرقاول در ايران
همه چیز درباره ی قرقاول
راه های شناخت بیماری نیوکاسل در قرقاول
جفت گیری قرقاول در طبیعت
جوجه کشی قرقاول
پرورش قرقاول را چگونه شروع کنیم تا درآمد بیشتری داشته باشیم
غذای قرقاول از چه اجزایی تشکیل شده است
.: نظر شما در مورد این مطلب:. |
|
|