|
سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است. این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
سوپ جو,سوپ جو با شیر,سوپ جو با شیر و قارچ,سوپ جو با مرغ,سوپ جو و قارچ,طرز تهیه سوپ جو,سوپ جو با خامه,سوپ جو با شیر و خامه,سوپ جو بدون شیر,طرز پخت سوپ جو,سوپ,انواع سوپ,آموزش پخت سوپ,آموزش درست کردن سوپ
طرز تهیه سوپ جو
مواد لازم
بلغور جو 1 بسته هویج رنده شده نیم کیلو شیر 1 الی 2 لیتر اب مرغ یا اب گوشت به میزان کافی خامه پاکتی 1 بسته نمک و فلفل قرمز به میزان کافی
طرز تهیه: ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس میگذاریم تا جابیفتد دوباره شیر داغ شده به ان اضافه مینماییم توجه داشته باشید اگر شیر سرد باشد در غذا بریده بریده میشود وقتی غذا جا افتاد قبل از صرف کردن خامه به ان می افزاییم برای تزیین کمی جعفری روی ان میریزیم .
فیلم سوپ جو
مطالب مرتبط :
آکاایران
.: نظر شما در مورد این مطلب:. |
|
|
|