آموزش پرورش مرغ تخم گذار
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 31782297
بازدید کننده: 30434567
بازدید های امروز: 2178
بازدید های دیروز: 17019
برچسب ها
آموزش پرورش مرغ تخم گذار

راهکار های مرغدارن هلندی به منظور بهبود تولید تخم مرغ

نزدیک به یک دهه از بحران وارده به صنعت تولید تخم مرغ هلند می گذرد. در این سال ها محققان سعی داشته اند تا راهکار بهتری برای افزایش تولید تخم مرغ پیدا کرده و برای رسیدن به این هدف به سه عنصر جمعیت ، زمین و سود مرغداری توجه کرده اند. در راستای این تحقیقات Jackie Linden به تازگی بازدیدی از یکی از فارم های مرغداری در مورد سیستم راندل Rondel انجام داده است.راهکار های مرغدارن Peter Koelewijn مدیرعامل Roundel یکی از افراد پیشرو در صنعت است. وی در مورد اهمیت این بخش در جامعه و نحوه اطلاع رسانی در مورد این سیستم تولیدی توضیحاتی ارائه داده است. وی می گوید در این روش تولیدی ... ادامه مطلب

تغذیه مرغ تخمگذار

تغذيه مرغ تخم گذار طي چندين سال گذشته پرورش دهندگان با هدف توليد وزن يا توده تخم مرغ با حداقل هزينه ،تغيراتي در مرغ تخمگذار ايجاد كرده اند .تغييرات قابل ذكر شامل كاهش در سن شروع توليد ،وزن مرغ بالغ و ميزان دان مصرفي مي باشد .چنانچه اين تغيرات با يك برنامه تغذيه اي كه به شكل مناسب طراحي و فرموله شده باشد همراه شوند باعث تخم مرغ با حداقل قيمت خواهند شد .در عين حال جداشدن از مديريت و برنامه هاي تغذيه اي كه براي انواع نژادهاي تخم گذار طراحي شده بود بدون سختي و مشكلات نبوده است .آنچه كه براي توليد موفق تخم مرغ مهم است .طراحي دقيق برنامه هاي تغذيه اي مرغ ... ادامه مطلب

تأثیر درجه حرارت، جهت تخم مرغ و چرخاندن تخم مرغ برروی جنین طیور

تأثیر درجه حرارت، جهت تخم مرغ و چرخاندن تخم مرغ برروی جنین طیور شنبه, ۲۷ دی ۱۳۹۳نوین طیور www.novintiur.ir درجه حرارت احتمالاً مهمترین عامل محیطی است که برجنین تأثیر می گذارد. در حرارت بهینه برحسب سایر عوامل از قبیل مدل دستگاه جوجه کشی- رطوبت یا قرار داشتن جنین های چندسنی در دستگاه تغییر پیدا می کند. بتدریج که جنین رشد می یابد. تا رسیدن به مراحل مختلف، درجه حرارت بهینه نیز ظاهراً تفاوت پیدا می کند.وقتی دستگاه جوجه کشی با بهینه حرارتی کار کند میزان رشد جنین به حد کافی و کامل خواهد بود. حرارت پایینتر از حد بهینه نیز منجر به رشد ضعیف تر جوجه بعد از ... ادامه مطلب

تولک بری

تولک بری تولک بری در واقع روشی برای استراحت كوتاه مدت پرندگان بعد از يك دوره طولاني توليد است که بعد از آن می‌توانند به تولید خود براي یک دوره دیگر ادامه دهند. استراحت دادن به گله بسته به نوع مدیریت و محرومیت غذایی حداقل یک و حداکثر 4-5 هفته بطول می‌انجامد. استراحت کوتاه مدت با کاهش میزان تولید و کیفیت پوسته تخم مرغ و استراحت بلند مدت با افزایش میزان تولید و بالا بودن کیفیت پوسته تخم مرغ همراه است. انواع تولک بردن برنامه دو سیکلی دو دوره تخمگذاری: بعد از 10 ماه تولید گله را تولك مي‌برند و در سن تقریبا 24 ماهگی جهت فروش(105 هفتگی)به بازار ... ادامه مطلب

برنامه واکسیناسیون مرغ تخمگذار در یک نگاه

برنامه واکسیناسیون مرغ تخمگذار در یک نگاه سن طیور نوع واکسن روش واکسیناسیون روز اول واکسن مارک تزریق درپوست گردن یا طبق توصیه کارخانه سازنده روز 7-1 واکسن نیوکاسل سویه B1 قطره چشمی یا اسپری یا طبق توصیه کارخانه طی هفته اول گامبورو آشامیدنی یا اسپری یا طبق توصیه کارخانه سازنده روز 14-13 برونشیت سویه H120ماساچوست آشامیدنی یا اسپری یا طبق توصیه کارخانه سازنده روز19-18 نیوکاسل سویه لاسوتا قطره چشمی یا اسپری یا طبق توصیه کارخانه روز30-25 گامبورو آشامیدنی یا اسپری یا طبق توصیه کارخانه ... ادامه مطلب

بهداشت هچ و هچری

بهداشت هچ و هچری بهداشت مرغ های مادر و مراقبت از تخم مرغ های هچ : درصد بالایی از موفقیت در هچ به کیفیت تخم مرغ وابستگی دارد. بهداشت تخم مرغ از سالن مادر شروع می شود و نیاز مبرم به دقت و توجه و مدیریت آشیانه های تخم گذاری دارد. جنس آشیانه ها، جابه جایی دقیق تخم مرغ ها و انبار سازی آنها به شرایطی فراتر از سطح استاندارد نیاز دارد. مدیریت تولید کننده در گله های مادر برای تولید تخم مرغ های تمیز خیلی حیاتی است. در خیلی از مناطق به علت اینکه برنامه ای برای بهداشت ندارند و یا از شیوه های نامطلوب استفاده می کنند یا کمترین سطح مدیریت را داشته اند، درصد هچ آنها ... ادامه مطلب

کلیاتی بر نژادهای مرغ

کلیاتی بر نژادهای مرغ مقدمه : در دهه اخیر روشهای پیشرفته ایی باعث بهبود قابل توجهی در کیفیت و اصلاح نژادها شده است . بدلیل رشد و توسعه قوی اطلاعات با استفاده از سیستمهای پردازش اطلاعات ، امکان عملی کردن تئوری انتخاب ژنتیکی بصورت سیستماتیک بوجود آمده است . این تکنیکهای جدید از مدتها قبل کاربرد داشته و بنابراین طیف وسیعی از دانش و تجربه را در پی خواهد داشت . گروه هایی از متخصصین بسیار متبحر نیز بهره گیری از آخرین نتایج پژوهشی را تضمین میکنند . به این ترتیب نیازهای متغیر بازار را بسرعت بطور موثر پاسخگو خواهند بود . در این مقاله سعی شده است که ... ادامه مطلب

انواع نژادهای مرغ و رنگ پوسته تخم مرغ آنها

انواع نژادهای مرغ و رنگ پوسته تخم مرغ آنها رنگ تخم مرغ یكی از خصوصیات ویژه نژادهای مختلف طیور است . عوامل ژنتیكی در گله مادر رنگ تخم مرغ را تعیین می نماید. رنگ تخم مرغ یا رنگ دانه موجود در آن در مراحل انتهایی تخمگذاری آهكی تخم مرغ ترشح می گردد.موقعیت این رنگ دانه ها را می توان در سطح خارجی تخم مرغ بوسیله یك آزمایش ساده كه بر روی تخم مرغ پوسته قهوه ای انجام می گیرد ، تعیین نمود .رنگ پوسته تخم مرغ توسط خیساندن تخم مرغ در سركه از بین می رود . معمولأ رنگ نرمه گوش پرنده ، رنگ پوسته تخم مرغ را تعیین می كند . مرغهایی كه نرمه گوش سفید دارند ، تخم مرغهایی ... ادامه مطلب

سالن های مرغ تخمگذار

سالن های مرغ تخمگذار مقدمه :هزینه کمتر تولید بیشتر بحث اصلی اقتصاد است یعنی از نظر اقتصادی کاری بصرفه است که با کمــترین هــــزینه بیشترین تولید را داشته باشد . در مورد دام و طیوراین مسئله مهمتر است چون مسئله بازار، روشهای مختلف نگهداری ، استرسها ، بیماریها ، تغذیه ، مکان نگهداری و... مطرح است . چون مرغ تخمگذار حساس است باید مکان نگــــهداری آن مناسب باشد یعنی از نظر تهویه ، حرارت ، دستـــــرسی به دان وآب ، بهداشت و...کمترین مشکل را داشته باشــــــــــد تا استرسها باعث کاهش تولید نشوند. سالنها را می توان براساس معیارهای زیـــرطبقه ... ادامه مطلب

خستگی مرغان تخمگذار در قفس

خستگی مرغان تخمگذار در قفس سویه های تجاری مرغان تخمگذار در سن ۱۷ – ۱۶ هفتگی و یا حتی زودتر به تولید می آیند و در سن ۲۱ تا ۲۲ هفتگی به ۵۰ درصد تولید می رسند و در ۲۵- ۲۴ هفتگی به پیک تولید می رسند. به عبارتی در این سن همه مرغان تخمگذار هر روز یک تخم می گذارند. در طی مراحل ابتدایی تولید تخم مرغ ، مرغان تخمگذار در حالت تعادل منفی کلسیم هستند به عبارتی کلسیم دفع شده از طریق پوسته و مدفوع از مقدار کلسیم مصرف شده بیشتر است از طرفی با تولید اولین تخم مرغ احتیاجات تقریبا" ۴ برابر می شود. بنابراین این اختلاف باید از استخوانها جبران شود. برای تشکیل ... ادامه مطلب

اثر مکمل کردن جیره غذایی با منابع مختلف مس، روی و منگنز بر عملکرد مرغان تخمگذار

اثر مکمل کردن جیره غذایی با منابع مختلف مس، روی و منگنز بر عملکرد مرغان تخمگذار چکیده: طی آزمایشی اثر استفاده از منابع مختلف عناصر معدنی مس، روی و منگنز در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخمگذار طی چهار دوره 28 روزه مورد ارزیابی قرار گرفت. مواد معدنی فوق به دو شکل، کمپلکس آلی و غیر آلی(دو فرم اکسیدو سولفات ) در 5 تیمار آزمایشی استفاده شدند. غلظت مس، منگنز و روی تیمار‌ها به ترتیب 7 ، 75 و65(اکسید) - 7، 40 و 40(سولفات) - 7 ، 40و40(آلی) - 5/10 ، 60 و 60(آلی) - 5/3 ، 20 و20 (آلی) میلی گرم در کیلو گرم جیره بودند. نتایج نشان داد که استفاده از ترکیب آلی عناصر فوق موجب افزایش ، ... ادامه مطلب

پرورش مرغ تخمگذار

پرورش مرغ تخمگذار با توجه به اینکه آماده سازی و ضد عفونی مرغداری از اصول اساسی برای یک پرورش بهداشتی و موفق بوده لذا در این مطلب سعی شده است مراحل مختلف آماده سازی و ضد عفونی مرغداری بصورت مختصرجهت استفاده مرغداران گرامی شرح داده شود . الف -شستشو وضد عفونی نمودن سالنهای مرغداری : اولین کار بعد از ارسال گله به کشتارکاه،تخلیه کود بستر است باید تمامی کود بستر به خارج از سالن منتقل گردد ابتدا بهتر است کود موجود در سالن با فرمالین ضد عفونی شده و سپس نسبت به حمل آن اقدام گردد وکامیونهای حمل پس از بارگیری و قبل از ترک سالن پوشانده شوند و ... ادامه مطلب

تزریق اسیدهای آمینه به تخم مرغ مادران گوشتی و اثر آن بر درصد جوجه درآوری

تزریق اسیدهای آمینه به تخم مرغ مادران گوشتی و اثر آن بر درصد جوجه درآوری مرغ های بزرگتر جنین های بزرگتری نسبت به تخم مرغ های کوچک دارند یک گرم تفاوت وزن تخم مرغ منجر به ایجاد 10 گرم اختلاف وزن در 56 روزگی می شود همبستگی بین وزن تخم مرغ و جوجه وجود دارد تخم مرغهای حاصله از مادران گوشتی به دلیل وزن کم تخم مرغ درابتدای تولید جوجه هایی با وزن پایین تولید می کنند همچنین نتایج ازمایشات مختلف نشان می دهد که تخم مرغ های حاصله از گله های مادر مسن تر سنگین تر هستند و لذا دارای در صد بیشتری زرده می باشند مشابه با آن نسبت بیشتری آلبومین و پوسته درمقایسه ... ادامه مطلب

تولک بردن مرغ تخم گذار

تولک بردن مرغ تخم گذار تولک بردن گله تخمگذار از دهه 1930در امریکا متداول شد.تولک بردن مرغ گوشتی برای اولین بار در دهه 1370 در بین پرورش دهندگان مرغ مادر ما رواج یافت که بعضا نتایج وعملکردهای متفاوتی برای سیکل دوم تولید در بین پرورش دهندگان در بر داشت.تولک بردن دارای منزایا ومنافع اقتصادی قابل توجهی است. در این مقاله سعی بر این بوده است که برنامه تولک به طور اصولی مورد بررسی قرارگیرد.امید انداریم که نتوانسته باشیم گوشهای ازنیاز علاقمندان به مطالعه این موضوع را براودهگردانیم. اصول لازم جهت تولک بردن گله: 1- کاهش وزن بدن: با کاهش وزن می توان چربی ... ادامه مطلب

به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما