به نام خدا
فطریه 99 خود را پرداخت کنید +احکام
(((پرداخت فطریه و زکات)))
توجه : لطفا در قسمت تماس با ما دلیل پرداخت خود را مشخص نمائید :
1 . فطریه عام
2 . کفاره عمد و غیره عمد
3 . فطریه سادات
پرداخت آنلاین فطریه
پرداخت به صورت کارت به کارت
شماره کارت بانک ملی: 6037997477847611
شماره کارت بانک کارآفرین : 6274881115237264
شماره کارت بانک ملت : 6104337406989168
شماره شبا بانک ملت : IR910120010000003265870056
بنام محمدمهدی حاج اسماعیلی
پرداخت از طریق نرم افزار آپ (نشان پرداخت)
کد نشان پرداخت : 56762032
لطفا بعد از واریز کد رهگیری , مشخات خود و دلیل پرداخت را از طریق لینک تماس با ما برای سایت ارسال نمائید و یا به شماره 500054105054 پیامک کنید.
بر چه کسانی پرداخت فطریه واجب است؟
زكات فطره بر كسانی واجب است كه در شب عید فطر اولاً مكلف(بالغ، عاقل و هوشیار ) باشند و ثانیاً فقیر نباشد و ثالثاً نانخور دیگران هم محسوب نشوند. كسانی كه دارای این شرایط هستند،باید برای خود و همه کسانی که نانخور او هستند (یعنی در نظر مردم تحت سرپرستی اقتصادی او هستند و روزگارشان از دارایی او تامین میشود) زكات فطره را باید بپردازند.
حتی اگر نامسلمان هم نانخور مسلمان باشد باید به ازای او هم زکات فطره پرداخت شود.
میزان فطریه ماه مبارک رمضان 99 چقدر است؟
*طبق اعلام دفتر مقام معظم رهبری
میزان فطریه بر اساس قیمت گندم برای هر نفر حداقل 10 هزار تومان پرداخت شود.
قیمت و جنس فطریه
سوال:
مبلغ و مقدار فطریه برای هر نفر چه مقدار است و چه چیزی باید به عنوان فطریه پرداخت شود؟
جواب:
مکلف باید برای خودش و کسانی که نانخور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریباً سه کیلو) گندم یا جو یا خرما یا کشکمش یا برنج یا ذرت و مانند اینها به مستحق بدهد و اگر پول یکی از اینها را هم بدهد، کافی است.
(زکات فطره برای سال ۱۳۹۹ شمسی مطابق سال ۱۴۴۱ قمری، بر مبنای قیمت گندم، مبلغ ده هزار تومان است.)
فطریه عبارت است از سه کیلو طعام غالب هر مسلمان اعم از جو، گندم و برنج و اقلامی که به عنوان طعام محسوب میشوند.
بر اساس اعلام دفتر مقام معظم رهبری، مبلغ کفاره یک روز قضای روزه با عذر شرعی، مبلغ ۳ هزار تومان و کفاره یک روز قضای روزه عمدی، مبلغ ۱۸۰ هزار تومان است.
فطریهی مهمان یک شبه بر عهدهی چه کسی است؟
طبق فتوای رهبر معظم انقلاب، فطریه میهمان یک شبه بر عهده خودش میباشد و بر عهدهی میزبان نیست.
به طور کلی می توان اینگونه بیان نمود که، ميهمان شب عيد فطر که اصطلاحا نان خور صاحب خانه محسوب نمی شود، زکات فطره اش بر عهده خودش می باشد. و اگر میهمانی باشد که مدتی طولانی در خانه فرد زندگی کند که نان خور محسوب شود زکات فطره اش بر عهده صاحب خانه است.
مصارف فطریه چیست؟ آیا خودمان می توانیم فطریه را به دست نیازمند برسانیم؟
مصرف زكات فطره هم هر چند مصارف همان زكات اموال است و همان مصارفی است كه در قرآن هم وارد شده است «إِنَّمَا الصَّدَقَاتُ لِلْفُقَرَاءِ وَالْمَسَاكینِ وَالْعَامِلِینَ عَلَیهَا» (توبه، 60) اما ولذا افراد اگر كسانی را میشناسند كه فقیراند میتوانند مستقیماً به فقیر بدهند.
اختصاص زکات فطره به خويشاوندان و همسايگان و کسانى که به خاطر دين ترک وطن کرده اند و فقها و خردمندان و غير آنها که داراى امتيازاتى باشند، مستحب است. میتوان زکات فطره را به عنوان هديه به خويشاوندان آبرومند و مستحق داد و لازم نيست به او گفته شود زکات فطره است؛ ولى شخصی که آن را میپردازد بايد در نيّت قصد زکات کند.
در زکات فطره، عدالتِ گيرنده لازم نيست؛ ولى به کسى که آشکارا گناه کبيره انجام مىدهد، بنابر احتياط نبايد زکات فطره داد. در مورد زكات فطره احتیاطی هست كه میفرمایند كه به فقرای مؤمن بپردازند.صرف زکات فطره در راه نشر معارف دين اشکال ندارد؛ ولى احتياط اين است که آن را به فقير بدهند.
در غیر این صورت میتوانند به افراد دیگری بدهند كه به عنوان وكالت از طرف آنها پرداخت كنند و یا به مؤسساتی كه مورد اطمینان هستند زكات فطره را بپردازند تا آن را به اهلش برسانند.
مصرف فطریه همان مصرف زکات است؛ ولی احتیاط این است که به فقرای مومن داده شود.
توجه: به هر گروه یا موسسه ای فطریه را پرداخت نکنیم:
اگرچه نیت بسیاری از این انجمنهای خیریه برای جمعآوری فطریه، انسان دوستانه است، اما نمیتوان کتمان کرد که برخی موسسات از این فطریهها سوءاستفاده میکنند و مبالغ جمعآوری شده از صندوقهای فطریه را به دست نیازمندان واقعی نمیرسانند.
لذا بر روزه داران گرامی لازم است که در صورتی که شخصا زکات فطره را به دست نیازمندان نمی رسانند، در انتخاب وکیلی برای انجام این امر مهم دقت لازم را در نظر بگیرند.
توجه : لطفا در قسمت توضیحات دلیل پرداخت خود را مشخص نمائید :
1 . فطریه عام
2 . کفاره عمد و غیره عمد
3 . فطریه سادات
پرداخت آنلاین فطریه
توجه : لطفا در زمان واریز وجه دقت کافی را مبذول بفرمائید زیرا به هیچ وجه مبلغ پرداختی قابل استرداد نمی باشد
در صورت نداشتن رمز اینترنتی می توانید وجه مورد نظرخود را به شماره حساب زیر واریز نمائید :
شماره حساب:
0300166629000
شماره کارت :
6037997477847611
بانک ملی
بنام محمد مهدی حاج اسماعیلی
لطفا بعد از واریز کد رهگیری , مشخات خود و دلیل پرداخت را از طریق لینک تماس با ما برای سایت ارسال نمائید و یا به شماره 500054105054 پیامک کنید.
توجه : لطفا در زمان ارسال دلیل پرداخت خود را مشخص نمائید :
1 . فطریه عام
2 . کفاره عمد و غیره عمد
3 . فطریه سادات
توجه : لطفا در زمان واریز وجه دقت کافی را مبذول بفرمائید زیرا به هیچ وجه مبلغ پرداختی قابل استرداد نمی باشد
لطفا در صورت پرداخت مورد پرداخت خود را در قسمت تماس با ما به همراه 4رقم آخر شماره کارت خود ارسال کنید
مثلا : کفاره یک روز قضای روزه عمد+7654

میزان فطریه از سوی مراجع تقلید: آیتالله سید علی خامنهای: زکات فطره امسال بر مبنای قیمت گندم مبلغ ۱۰ هزار تومان است.
آیت الله علوی گرگانی: زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب (برای هر نفر سه کیلوگرم) گندم مبلغ ۱۰ هزار تومان و برنج مبلغ تقریبی ۵۰ هزار تومان است. مؤمنان در انتخاب هر یک از آنها مخیر هستند.
آیتالله مکارم شیرازی: زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم، مبلغ ۱۰ هزار تومان و بر مبنای قوت غالب برنج، مبلغ ۳۰ هزار تومان اعلام شده است. مؤمنان در انتخاب هر یک از این موارد مخیر هستند.
آیت الله نوری همدانی: میانگین قیمت گندم برای هر فرد ۱۰ هزار تومان و قیمت برنج برای هر فرد حدود ۵۰ هزار تومان است. مقلدان باید طبق قیمت منطقهای خود محاسبه کنند و اگر در بعضی از مناطق قیمت کمتر یا بیشتر بوده به همان عمل کنند.
آیت الله صافی گلپایگانی: مؤمنان مبلغ معادل یک صاع (۳ کیلوگرم) گندم یا برنج را به عنوان قوت غالب جهت زکات فطره بپردازند.
آیتالله وحید خراسانی: مبلغ و مقدار فطریه هر نفر برای سال ۱۳۹۹ را تقریبا ۱۲ هزار تومان اعلام کرد.
آیتالله شبیری زنجانی: مبلغ ۱۲هزارتومان را بابت فطریه هر نفر بهحساب قیمت گندم تعیین کرده است.
آیت الله العظمی صانعی: فطریه برای هر نفر به قیمت گندم یازده هزار تومان و فطریه برای هر نفر به قیمت برنج پنجاه هزار تومان
کفاره چیست؟ کَفّاره، جریمهای است که در ازای انجام برخی کارهای حرام یا ترک بعضی واجبات باید انجام داد. کفاره روزه یعنی اگر شخص به علت بیماری یا مسافرت و... روزه را افطار کرده باشد و تا رمضان سال بعد موفق به گرفتن قضای آن نشده باشد علاوه بر قضای روزه برای هر روز یک مد طعام (750 گرم آرد، گندم، برنج و...) بعنوان کفاره به فقیر بدهد و اگر بدون عذر عمدا روزه خود را باطل کرده باشد برای هر روز علاوه بر قضا 60 مد طعام به 60 مسکین باید بدهد و یا 60 روز روزه بگیرد و اگر به چیز حرامی روزه را باطل کرده است علاوه بر اطعام 60 مسکین برای هر روز، 60 روز روزه هم باید بگیرد.
میزان مبلغ کفاره روزه: آیتالله سید علی خامنهای: مبلغ کفاره یک روز قضای روزه با عذر شرعی، مبلغ ۳ هزار تومان و کفاره یک روز قضای روزه عمدی، مبلغ ۱۸۰ هزار تومان است.
آیت الله العظمی صانعی: کفاره یک روز قضای روزه عذر سه هزار تومان و کفاره یک روز قضای روزه عمد (اطعام ۶۰ فقیر- معادل ۶۰ روز یکصد و هشتاد هزار تومان
آیت الله صافی گلپایگانی: کفاره روزه غیرعمدی، برای هر روز، یک مد (حدود 750 گرم) طعام مثل گندم است و کفاره عمدی، برای هر روز افطار عمدی، اطعام شصت مسکین؛ هرکدام یک مد (حدود 750 گرم) طعام، مثل گندم پرداخت شود.
زمان پرداخت فطریه: از غروب روز آخر ماه مبارک رمضان تا ظهر روز عید است و برای کسانی که در نماز عید فطر شرکت میکنند، بهتر است قبل از نماز عید، این مبلغ را پرداخت یا از مجموع اموالشان جدا کنند.
اما اگر موقعی که دادن زکات فطره واجب است، فطره را ندهد و کنار هم نگذارد، احتیاط واجب آن است که بعداً بدون اینکه نیّت ادا و قضا کند (به قصد قربت) فطره را بدهد.
آیا پرداخت زکات فطره بر کسی که توان مالی ندارد، واجب است؟ اگر فقیر باشد، زکات فطره بر او واجب نیست و اگر سه کیلو گندم و مانند آن و یا قیمت آنها را دارد، مستحب است آن را به عنوان زکات فطره بدهد و چنانچه افرادی تحت تکفل دارد، می تواند آن را به قصد فطره، بین نفرات خانواده دست گردان کنند و بهتر است نفر آخر، آن را به کسی بدهد که از خودشان نباشد.
کفاره و فطریه به چه کسانی تعلق میگیرد؟ بنابر احتیاط واجب مصرف زکات فطره فقرای شیعه هستند که شراب خوار وبی نماز نباشند ومعصیت را آشکارا به جا نیاورند، و جزو کسانی نباشند که نفقه آنها بر زکات دهنده واجب باشد، مانند پدر و مادر و فرزندان. به اطفال شیعه که نیازمند هستند نیز می توان فطره داد، خواه به مصرف آنها برسانند یا از طریق ولی طفل به آنها تملیک کنند
پرداخت زکات فطره به موسسات یا صندوق های خیریه کافی نیست مگر آن که یقین پیدا کنید که عین پول شما را به فقیر مستحق می پردازند. اگر خود فقیر و نیازمندی را می شناسید میتوانید مبلغ فطریه و یا کفاره را به او بدهید.
با تشکر مدیریت سایت نوین طیور
فطریه,فطریه93,زکات,میزان زکات, فطره زکات فطره,کفاره روزه غیرعمد,مبلغ کفاره روزه,زکات فطره,ميزان فطريه رمضان 94,میزان فطریه و زکات عید فطر سال 94 چقدر هست؟, میزان فطریه سال 94 چقدر است, مبلغ فطریه 94 ,میزان فطریه, فطریه سال 94, زکات فطریه سال 94 چقدره؟,عید فطر,فطریه عید فطر,زکات عید فطر
.: نظر شما در مورد این مطلب:. |
|
|