ماهی سرماری
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32148647
بازدید کننده: 30800397
بازدید های امروز: 16550
بازدید های دیروز: 29447
برچسب ها
ماهی سرماری

ماهی سرماری (Snakehead Fish)

 

ماهی سرماری در آب های ایالت متحده ی آمریکا، ماداگاسکار و آسیای شرقی یافت می شود. این ماهی موجودی بسیار پرخاشگر و پرخور است. سرماری می تواند در یک روز تا نصف وزن خود غذا مصرف کند. همین رفتار باعث شده است که این جانور لقب ماهی هیولا را در بین سایر ماهیان داشته باشد.  ورود این ماهی به آب های آمریکا موجب بر هم خوردن اکوسیستم طبیعی این محیط گشت. به همین دلیل واردات این ماهی به آمریکا از سال ۲۰۰۳ ممنوع گردید.

تمامی گونه های ماهی سرماری دارای لابیرنت هستند که این ویژگی به آن ها امکان تنفس مستقیم و جذب اکسیژن از هوا را می دهد. سرماری توانایی زنده ماندن در شرایط سخت تنفسی را دارد. برای مثال در شرایطی که یک آبگیر رو به خشک شدن باشد این جانور می تواند مدتی در خشکی حرکت کرده و مکانی جدید را برای زندگی پیدا کند. دسترسی این ماهی به سطح آب در آکواریوم و همچنین وجود درپوش برای آکواریوم دو امر ضروری برای نگهداری سرماری در آکواریوم است.

برخی از گونه های سرماری در خشکی تخمریزی می نمایند و به همین دلیل تکثیر آن ها در آکواریوم امکان پذیر نیست. برخی دیگر برگ گیاهان را برای قرار دادن تخم ها بر روی آن انتخاب می کنند. فراهم کردن آکواریومی همراه با گیاه و فضاهایی برای پنهان شدن ماهی امکان تخمریزی در آکواریوم را برای این گونه ها فراهم میکند.

 یکی از گونه های سرماری در شرایط ایده آل تا یک متر رشد می کند که این اندازه بیشترین میزان رشد این ماهی است. به همین دلیل نگهداری از آن مستلزم فراهم کردن یک آکواریوم بزرگ است.  ماهی سرماری بومی مناطق گرمسیری است و به همین دلیل در آکواریوم به دمای بالا نیاز دارد. دمای ۲۲ تا ۲۸ درجه ی سانتی گراد برای این ماهی مناسب است.

سرماری علاقه ی زیادی به خوردن غذاهای زنده نشان می دهد. اما با توجه به پر اشتها بودن این ماهی و به صرفه نبودن استفاده از غذای زنده، می توان این ماهی را به مصرف سایر غذاهای ماهیان آکواریومی عادت داد. آکواریوم این ماهی نیاز به سیستم تصفیه ی آب قوی دارد. همچنین تعویض ۵۰ درصدی آب آکواریوم به طور هفتگی توصیه می شود.


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
14
به علاوه
20
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما