تلفات در مرغداری‌های ایران 3 برابر جهان
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32574055
بازدید کننده: 31222682
بازدید های امروز: 24108
بازدید های دیروز: 30704
برچسب ها
تلفات در مرغداری‌های ایران 3 برابر جهان

تلفات در مرغداری‌های ایران 3 برابر جهان

خبرگزاری ایسنا

 مدیر گروه جانوری دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز گفت: میزان تلفات در مرغداری‌های ایران 10.5 درصد گزارش شده در صورتی که در کشورهای توسعه یافته و استاندارد جهانی این آمار دو تا سه درصد است.
سید مهدی بانان‌خجسته در آذربایجان شرقی اظهار کرد: مرغداری، صنعت حساسی نسبت به پرورش دام است چون تلفات مرغداری در قیاس با دامداری بیشتر است.وی افزود: بهبود و اصلاح سطح زیرساختی و تسهیلاتی، افزایش کیفیت تولید را درپی دارد.

بانان‌خجسته با اشاره به یکی از مهم‌ترین بخش های زیرساختی در صنعت مرغداری تشریح کرد: استانداردسازی وسایل نقلیه در حمل و نقل جوجه، مرغ زنده و تخم مرغ از مهم‌ترین بخش های زیرساختی در صنعت مرغداری است.

مدیر گروه جانوری دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز یادآور شد: ساختار سنتی و قدیمی از عوامل اصلی در کاهش راندمان تولید است که با اعمال تغییرات، تلفات در مرغداری ها کاهش می‌یابد چون تهویه، تصفیه هوا و ضدعفونی به شکل استاندارد تنظیم می‌شود.
وی با اشاره به مزایای کنترل بیماری و افزایش تولید افزود: کنترل بیماری ها نیز در کاهش تلفات و افزایش تولید نقشی تاثیرگذار دارد، در حال حاضر ارتباط خوبی بین سازمان دامپزشکی و مرغداری ها برقرار است و اکثر مرغداری ها مسئول فنی دارند و دامپزشک بر بهداشت، بیماری ها و تغذیه نظارت دارد ولی باز هم کار برای انجام زیاد است.

بانان‌خجسته افزود: در مورد کنترل بیماری های شایع می توانیم با اجرای برنامه ریشه‌کنی آنها را مهار کنیم.
مدیر گروه جانوری دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز گفت: واکسیناسیون، نابودسازی و از بین بردن محصولات مرتبطی که در اشاعه بیماری ها نقش دارند در برطرف شدن بیماری های شایع نقشی بنیادین دارند.
وی گفت: ضایعات خوراک یا دانِ مرغ زیاد است، رطوبت زیاد در دانخوری ها، کپک‌زدگی دان و آلودگی به قارچ را در پی دارد.
بانان‌خجسته کاهش ضایعات را در کاهش هزینه های تاثیرگذار دانست و ادامه داد: با استانداردسازی جایگاه و محل نگهداری و کاهش ضایعات، هزینه تولید نیز کاهش می یابد.

مدیر گروه جانوری دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز یادآور شد: افزایش کیفیت تجهیزاتی از قبیل دانخوری ها، آب خوری ها و قفس های نگهداری در واحدهای تخم‌گذار در کاهش ضایعات در مراکز تولید تاثیرگذار هستند.
به گفته وی آموزش مداوم به دست اندرکاران صنعت طیور، افزایش مهارت و همچنین افزایش درک عمومی از شغل با فراگیری دوره های آموزشی تحقق می یابد چرا که بهبود مدیریت و دانش کافی، تولید را بهبود می بخشد.


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
29
به علاوه
35
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما