مربای آلبالو
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32292808
بازدید کننده: 30944324
بازدید های امروز: 11221
بازدید های دیروز: 18866
برچسب ها
مربای آلبالو

مربای آلبالو



 

 مربای آلبالو

 

 

مواد لازم:

 

آلبالو
1 كيلو
شكر
5/1 كيلو
آبليمو
1 قاشق غذاخوري
وانیل
در صورت تمایل

 

 

طرز تهيه:

 

مرباي آلبالو را نيز مانند مرباي توت فرنگي آماده مي كنيم فقط براي هر يك كيلو آلبالو تقريباً 5/1 كيلو شكر لازم است به شرط آنكه آلبالوي خراب نداشته باشد.

 

ابتدا آلبالوها را شسته و تميز مي كنيم.بعد يك ظرف پيركس آماده كرده و هسته آلبالو را از آن خارج كرده داخل ظرف مي ريزيم (يا با هسته گير يا اينكه آلبالو را بين دو انگشت شست و اشاره كمي ورز داده تا آلبالو شل شود بعد با كمي فشار هسته را از قسمتي كه آلبالو سوراخ است خارج ميكنيم به نحوي كه آلبالو شكل اوليه خود را حفظ كند) .

 

درحال انجام اينكار لايه اي از آلبالو كه ته ظرف را پوشاند يك لايه شكر مي پاشيم به طوريكه شكر روي آلبالو را بپوشاند و دوباره يك لايه آلبالو , اينكار را ادامه داده تا شكرها و آلبالو ها لايه لايه درون ظرف را پر كند . سپس آنرا به مدت نصف روز يا بيشتر داخل يخچال ميگذاريم تا آلبالو كاملاً آب بيندازد .

 

حالا آلبالوها را داخل قابلامه مي ريزيم و بقيه شكري كه از 5/1 كيلو اضافه آمده را نيز درون قابلامه مي ريزيم (بهتر است از قابلامه ي بزرگتر استفاده كنيم تا هنگام جوش آمدن مربا سر نرود) . وقتي آلبالو ها جوش آمد تقريباً يك ربع تا بيست دقيقه زمان داريم تا مربا آماده شود تو اين زمان زير شعله را زياد كرده و مرتباً كفهاي بالا آمده را با يك كفگير از سطح مربا جمع ميكنيم بطوريكه تمام كفها گرفته شود براي سر نرفتن مربا بعضي وقتها زير شعله را كمتر مي كنيم .

 

بعد از بيست دقيقه زير شعله را خاموش كرده و 1 قاشق غذاخوري آبليمو اضافه ميكنيم و ميگذاريم مربا سرد شود .بعد مقداري از آب مربا را به عنوان شربت جدا كرده و مربا را نيز در ظرف مورد نظر ميريزيم .

 

 

نكته:


1- بهتر است تمام كف مربا را قبل از سرد شدن از روي سطح آن جمع كنيم .تا هنگام درست كردن شربت كف روي سطح آن جمع نشود.

 

2- اين مربا احتياج به اضافه كردن آب ندارد فقط ته ظرف پيركس را بعد از خالي كردن آلبالوها ميتوان كمي آب ريخت تا شكرهاي ته آن حل شود و آن را داخل قابلامه مورد نظر مي ريزيم.

 

3- بهتر است مربا را زياد نجوشانيم چون رنگ آن تيره مي شود.

 

بیتوته


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
26
به علاوه
13
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما