توصیه های مهم برای استفاده از کوله پشتی
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32277396
بازدید کننده: 30928949
بازدید های امروز: 14675
بازدید های دیروز: 14802
برچسب ها
توصیه های مهم برای استفاده از کوله پشتی

توصیه های مهم برای استفاده از کوله پشتی

با فرا رسیدن پاییز و ایام بازگشایی مدارس والدین به تکاپوی تامین لوازم دانش‌آموزان می‌افتند. یکی از این لوازم کیف یا کوله‌پشتی است. انواع و اقسام کیف و کوله‌پشتی که در پشت ویترین‌ها خودنمایی می‌کنند والدین را برای خرید محصول مناسب دچار سردرگمی می‌کنند. در بسیاری از مواقع ملاک خرید زیبایی می‌شود در حالی که معیارهای بسیار مهمتری برای خرید این لوازم وجود دارد.

حمل مناسب
از آنجا که دانش‌آموزان در شرایط بلوغ اسکلتی هستند، متخصصان همواره بر انتخاب لوازم استاندارد و متناسب با جثه دانش‌آموزان تاکید داشته‌اند؛ چرا که لوازم نامناسب می‌تواند آسیب‌های جدی را به ستون فقرات و اندام فوقانی دانش‌آموزان وارد کند.

 

علاوه بر انتخاب کیف یا کوله‌پشتی مناسب، کودک باید بیاموزد که چگونه آن را حمل کند. در صورتی که حمل کیف با یک دست یا یک طرف بدن، عادت شود، می‌تواند زوایای کمی از کج شدن ستون فقرات، افتادگی شانه و عوارضی از این قبیل را به دنبال داشته باشد.

 

کوله‌پشتی باید دو بند داشته باشد و نحوه تنظیم آنها طوری باشد که در مهره‌های ناحیه پشت قرار گیرد نه در قسمت پایین روی کمر. از طرف دیگر کوله‌پشتی‌ها نباید از یک بند و به‌صورت یک طرفه استفاده شوند؛ چرا که برای حمل آن، فرد ناچار به یک طرف متمایل می‌شود.

 

محل قرارگیری کوله روی پشت نباید هرگز بیش از ۱۰‌سانتی‌متر پایین تر از خط کمر قرار گیرد. چنانچه کوله‌پشتی در ارتفاع بسیار پایینی قرار گیرد، منجر به اعمال فشار بیشتر به شانه‌ها و به دنبال آن متمایل شدن هرچه بیشتر بدن به جلو در هنگام راه رفتن می‌شود. دقت کنید که بندها طوری باشند که براحتی اجازه پوشیدن و در آوردن کوله‌پشتی را روی شانه‌ها بدهند و حرکت آن روی بازوها راحت باشد.

 

اگر دیدید کودک شما برای حمل کوله اش باید خود را به‌جلو خم کند، بدون توجه به وزن آن، این کوله را برایش سنگین بدانید. همچنین ایجاد درد، گزگز اندام‌ها خصوصاً دست‌ها و شانه‌ها یا هرگونه مشکلات دیگری نظیر خستگی مفرط و بی حسی اندام‌ها نیز به معنی ضرورت کاهش وزن کوله‌پشتی است.

 

زمانی که اشیایی را داخل کوله‌پشتی قرار می‌دهید، مراقب باشید اشیای نوک تیز و یا حجیم به سمت پشت کودک قرار نگیرد. قرارگیری سطوح ناهموار یا تیز در نتیجه کشیده شدن روی پشت موجب ناراحتی و ایجاد درد در پشت می‌شود.

 

۱۰ فرمان برای خرید کیف
۱) درمجموع استفاده از کوله‌پشتی مناسب‌تر از انواع کیف‌های دستی و بندی است.

 

۲) اندازه کوله‌پشتی را متناسب با سن و قد دانش‌آموز انتخاب کنید.

 

۳) جنس کیف مدرسه باید از انواع سبک باشد که در مجموع با محتویات آن وزن زیادی نداشته باشد. متخصصان معتقدند دانش آموزان دبستانی نباید بیش از ۱۰ درصد وزن بدنشان بار حمل کنند و در مورد شاگردان دبیرستانی این نسبت نباید بیش از ۱۵ درصد وزن بدن باشد. در غیر این‌صورت کودک ناگزیر است جهت حمل وزن کوله، پشت خود را بیش از شانه ( به‌دلیل کشیده شدن شانه‌ها به وسیله بند کوله ) به جلو خم کند و خطر تحمیل وزن زیاد روی ماهیچه‌ها و ستون مهره‌ها و حتی خستگی مفرط وجود دارد.

 

۴) کوله‌پشتی بهتر است دارای کمربندهای اضافی (کمربند سینه‌ای و کمربند لنگی) باشد تا هم حمایت اضافی ایجاد کند و هم وزن را از شانه و کمر به لگن انتقال دهد.

 

۵) کوله‌پشتی حتما لایه‌های اضافی محافظ در ناحیه شانه، پشت و سینه‌ها داشته باشد، همان‌طور که می‌دانید به ویژه شانه‌ها محل عبور رگ‌های خونی و رشته‌های عصبی مهم هستند که نباید در معرض فشار مستقیم قرار گیرند.

 

۶) کوله‌پشتی باید دارای جیب‌ها و فضاهایی متناسب با نوع استفاده باشد تا سبب تقسیم وزن اشیا و نگهداری آنها در جای امن و دسترسی آسان به وسایل شود.

 

۷) اگر وزن اشیای مورد استفاده کودک زیاد است و قادر به کم کردن وزن کوله‌پشتی و حذف اشیای داخل آن نیستند، حتماً در هنگام خرید، کوله‌های چرخ دار را انتخاب کنید.

 

۸) دقت داشته باشید در زمان خرید کوله‌های چرخ دار کوله‌پشتی ای را انتخاب کنید که برای حمل آن وضعیت ایستاده بدن کودک حفظ شود.

 

۹) کوله‌هایی با بند پهن برای حمل مناسب‌ترند.

 

۱۰) در کوله‌های چرخدار چرخ‌ها باید به اندازه‌ای بزرگ باشند که کوله نلغزد و واژگون نشود.با این اقدام کودک شما از زمین خوردن در امان می‌ماند.

کوله‌پشتی و کمردرد
کوله‌پشتی اگر بیش از حد سنگین باشد یا حمایت کافی نداشته باشد، می‌تواند باعث کمردرد شود.

 

این نکات را در مورد کوله‌پشتی در نظر داشته باشید:
کوله‌‌پشتی باید همیشه در وسط پشت قرار گیرد.

 

سعی نکنید که کوله‌پشتی را بیش از حد پر و سنگین کنید.
سنگین‌ترین چیزها را نزدیک به پشت قرار دهید. هنگام بلندکردن کوله‌پشتی، زانوهای‌تان را خم کنید و با پاهای‌تان بلند شوید.

مطالب مرتبط : 

عینکی ها بخوانند !

10 مسکن طبیعی و موثر درد را بشناسید

سندرم پیش از قاعدگی را بشناسید

10 آزمایش که هر خانمی باید انجام دهد

با این نوشیدنی هم لاغر شوید و هم از سرطان پیشگیری کنید!

 

 

 

آفتاب


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
40
به علاوه
26
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما