سوپ کرفس، سوپ کرفس و سیب زمینی
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 31781539
بازدید کننده: 30433809
بازدید های امروز: 1420
بازدید های دیروز: 17019
برچسب ها
سوپ کرفس، سوپ کرفس و سیب زمینی

سوپ کرفس، سوپ کرفس و سیب زمینی

 

سوپ کرفس و سیب زمینی

سوپ کرفس,آموزش پخت سوپ کرفس,سوپ کرفس و قارچ,سوپ کرفس و سیب زمینی,سوپ کرفس مرغ,سوپ کرفس رژیمی,سوپ کرفس با شیر,طرز تهیه سوپ کرفس,طرز تهیه سوپ کرفس و سیب زمینی,سوپ کرفس و هویج

طرز تهیه سوپ کرفس

 

مواد لازم:

روغن زیتون             2 قاشق سوپ خوری

 

پیاز                         یک عدد کوچک

ساقه کرفس          یک عدد

تره فرنگی               یک عدد کوچک (فقط قسمت های سفید و سبز کمرنگ)

سیب زمینی          60 گرم

سیر                      4 عدد

آب یا آب مرغ          5/1 پیمانه

جعفری و آویشن  هر کدام 5 ساقه (برای طعم دار کردن)

نمک و فلفل                                        به مقدار لازم

روغن گردو                                          نصف قاشق سوپ خوری (برای تزئین)

کرفس خلال شده                               یک چهارم پیمانه

پیازچه یا جعفری فرنگی ریز شده         به مقدار لازم

  

 طرز تهیه:

روغن زیتون را داخل ظرف بریزید و پیاز را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید.

سپس تره فرنگی و کرفس را کاملا ریز کرده و به آن اضافه کنید.

حدود 10 دقیقه آنها را سرخ کنید و به آرامی هم بزنید.

وقتی سبزی ها نرم شدند، نصف قاشق چایخوری نمک به آنها اضافه کنید.

سبزی ها باید به اندازه ای بپزند که رنگ آنها تغییر نکند.

حالا سیب زمینی و سیر را خرد کنید و به همراه ساقه ی جعفری و آویشن به ظرف اضافه نمایید و خوب به هم بزنید.

بعد آب یا آب مرغ را هم به آن اضافه کنید.

وقتی آب جوش آمد، نمک سوپ را اندازه کنید و بگذارید 30 تا 40 دقیقه بجوشد تا سبزی ها کاملا نرم شوند و سوپ جا

بیف

تد. ظرف را از روی شعله بردارید.

ساقه های جعفری و آویشن را که فقط برای طعم دادن به سوپ، در آن ریخته بودید، در بیاورید.

سوپ را در داخل یک مخلوط کن بریزید. سپس از یک صافی بگذرانید (این مرحله برای این که سوپ چسبناک نشود مهم است).

با پشت ملاقه سوپ را فشار دهید تا تمام آن از صافی عبور کند.

حالا سوپ شما به حالتی یکنواخت درآمده است.

آن را دوباره در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید و ادویه دلخواه خود را اضافه کنید.

سوپ شما آماده است.

سوپ را داخل کاسه بریزید و برای تزئین از روغن گردو و خلال کرفس استفاده کنید. به طور دلخواه می توانید از جعفری فرنگی و پیازچه نیز برای روی آن استفاده کنید.

 

خواص درمانی کرفس

کرفس یکی از سبزی هایی است که استفاده ی زیادی در پختن غذا های مختلف دارد و در تزئین غذاهایی مانند مرغ استفاده می شود. این سبزی را می توان مدت زیادی در یخچال نگه داشت.

این سبزی مواد گیاهی مفید زیادی دارد که به آنها "فتالید" می گویند. تحقیقات نشان داده است که این مواد باعث کاهش هورمون های استرس زا در بدن می شود. همچنین این مواد باعث استراحت ماهیچه های دیواره رگ ها می شوند تا اجازه دهند خون به راحتی جریان یابد.

چینی ها در ساخت داروهای کنترل فشار خون بالا از این سبزی استفاده می کنند.

همچنین کرفس

انواع سوپ

- بسیار غنی ویتامین K و C و

انواع سوپ

- خوبی برای پتاسیم، فولات، فیبرهای غذایی، منگنز و ویتامین B6 است.

همچنین تجربه نشان داده است که کرفس بوی بد دهان را کاهش می دهد.

به علاوه کرفس یک سبزی مدر (ادرارآور) است، بنابراین مصرف آن به حفظ سلامت سیستم ادراری کمک می کند.

مطالب مرتبط :

 

سوپ بادمجان، طرز پخت سوپ بادمجان

سوپ سبزیجات، طرز تهیه سوپ ایتالیایی سبزیجات

سوپ قارچ و سوپ قارچ و خامه

سوپ کدو، طرز تهیه سوپ کدو

مجله اینترنتی زندگی


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
34
به علاوه
10
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما