اسفناج
تهیه سوپ سرد نیاز کشورهای گرمسیر است و اسپانیا از این نظر در بین کشورهای مختلف پیشتاز است. این سوپ در مرحله اول پخته می شود، سپس سرد می شود. در روزهای بهاری و تابستانی، سوپ سرد نیاز غذایی بدن شما را تامین کرده و در عین حال اشتهای شما را برای صرف شام زیاد می کند. برای آموزش پخت این سوپ خوشمزه با ما همراه شوید.
سوپ اسفناج,سوپ اسفناج و قارچ,سوپ اسفناج و عدس,طرز تهیه سوپ اسفناج,سوپ اسفناج با خامه,سوپ اسفناج و شیر,طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه,آموزش پخت سوپ اسفناج,طرز پخت سوپ اسفناج,سوپ اسفناج و مرغ
سوپ
اسفناج
مواد لازم برای 4 نفر:
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
-
اسفناج
: 500 گرم، ساطوری
- پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
- لیمو ترش: یک عدد
- خامه: یک پیمانه
- شوید ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
- خیار متوسط: 2 عدد، ساطوری
-
پنیر
موتزارلا یا پارمزان: 4 قاشق غذاخوری، رنده شده
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
1 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس
اسفناج
را اضافه کرده و تفت دادن را 3 تا 4 دقیقه دیگر ادامه دهید.
2 - پیاز و
اسفناج
را با کمک گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت
برگر
دانید. 2 پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.
3 - خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
4 - خیار، شوید و
پنیر
را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
مطالب مرتبط :
اکاایران
.: نظر شما در مورد این مطلب:. |
|
|