بی اشتهایی و خواب آلودگی در پرندگان
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32278746
بازدید کننده: 30930294
بازدید های امروز: 16025
بازدید های دیروز: 14802
برچسب ها
بی اشتهایی و خواب آلودگی در پرندگان

بی اشتهایی و خواب آلودگی در پرندگان

بی اشتهایی (از دست دادن اشتها) و ضعف (احساس بی میلی و عدم فعالیت) به طور معمول در پرندگان بیمار یا حیوان خانگی دیده می شود. در حالی که برای هر بیماری خاص تشخیصی نیست، این علائم میتواند نشان دهد پرنده به شدت بیمار است و نیاز به معاینه دامپزشکی دارد. به عبارت ساده میتوان اینگونه بیان نمود ،پرنده زمانی که دچار بیماری جدی شده است نشانه های بی اشتهایی و بی حالی خود را اشکار مینماید.

علل بی اشتهایی و خواب آلودگی در پرندگان چیست؟

علل های بسیاری از بی اشتهایی و خواب آلودگی در پرندگان خانگی وجود دارد.
بی اشتهایی و بی حالی، خود بیماری نیست بلکه نشانگر بیماری و وخامت بیماری است.”
ازعوامل ایجاد این عارضه  میتوان به  سرطان، عفونت های ویروسی یا باکتریایی، عفونت های قارچی یا مخمر، انگل، غدد درون ریز و یا بیماری های هورمونی، و مشکلات ارگان خاص مانند کبد، قلب و یا نارسایی کلیه اشاره نمود. برخی بیماری ها مانند اتساع proventricular که یک علت شناخته شده ندارد، اما می تواند نشانه ای از بی اشتهایی و بی حالی را ایجاد کنند. بی اشتهایی و بی حالی بیماری نیستند، بلکه نشان دهنده مشکل  جدی و نیاز اساسی به ارزیابی تشخیصی و درمان پزشکی مناسب است.

چه عاملی باعث میگردد که بیماری با اینگونه علائم در پرندگان پدیدار گردد؟

بر خلاف سگ و گربه، پرندگان با آنکه در خانه نگهداری میشوند خصلت و خوی طبیعی (وحشی) خود را دارا هستند. این بدین معناست که پرندگان در زمان بیماری نیز تلاش میکنند تا از خود برای تداوم زندگی حفاظت کنند. اینگونه رفتار ها چیزی منحصر به فرد در خصلت حیوانات وحشی است که ما آن را (حفظ بقا )مینامیم. در طبیعت پرندگان و حیوانات  وحشی از بروز ” بیماری” خوداری مینمایندبا انکه احساس میکنند بیمار هستند. چرا که بروز بیماری و ضعف میتواند عاملی شود یک شکارچی و یا حتی یک عضو از گروه اش اورابه قتل برساند. حفاظت زیستی به پرندگان این قابلیت را میدهد که تا انجا که میتواند خود را بیمار نشان ندهدو این تلاش تا انجا ادامه دارد که دیگر پرنده  نتواند بر بیماری غلبه کند و بیماری اورا از پای دربیاورد(به معنای واقعی کلمه لحظه مرگ) . پرندگان به ندرت در طول شب بیمارمیشوند. بنابراین، یک پرنده با بی اشتهایی و بی حالی در یک مقطع زمانی به شدت بیمار است و نیاز به توجه بی درنگ پزشکی و درمانی دارد. انتظار و تماشا در اینگونه مواقع , تنها اوضاع را بدتر خواهد کرد.شما  در واقع ممکن است با فرض بر اینکه این حرکات چیز عادی و طبیعی است و خود به خود بر طرف میشود صبر کنید وبه تماشا پرنده خود بپردازیداما احتمال مرگ در اینگونه رفتار های پرندگان یکی از پرگزارشترین علت های ناگهانی مرگشان میباشد

چگونه دامپزشک میتواند تشخیص دهد پرنده به چه عارضه ای دچار گردیده است؟

از آنجا که بسیاری از بیماری ها می تواند نشانه های بی اشتهایی و بی حالی باشند، بسیاری از تست های تشخیصی مورد نیازاست. از جمله این تستها آزمایش خون (شمارش کامل سلولهای خونی و شیمی بالینی)، لکه های گرم ، آزمایش مدفوع برای انگلها,مخمر و باکتریها,رادیوگرافی (اشعه X), و آزمون psittacosis و دیگر موارد, مورد نیاز است. هیچ مرجع واحدی برای تشخیص آنی بی اشتهایی و بی حالی جز آزمایشات گوناگون تحت نظر  دامپزشک مجرب  در جهت تشخیص درست وجود ندارد

در صورتی که دامپزک دستور به بستری پرنده دهد بستری پرنده در این مواقع کار درستی است؟

اگر دامپزشک شما توصیه بستری در کلینیک حیوانات را داده است لازم است این کار در کمترین زمان ممکن صورت گیرد،در اینگونه مواقع پرنده بیمار نیاز به  مراقبت های ویژه وخاص دارد که هرگز فرد نگهدارنده نمیتواند در خانه از عهد این موارد بر بیاید.چرا که لازم است مستمر تحت نظر دکتر مربوطه باشد

چگونه پرندگان با بی اشتهایی و بی حالی درمان می شوند؟

بدیهی است که یافتن بیماری بادرمان علت بی اشتهایی و بی حالی متفاوت است.
به طور کلی، بسیاری از  پرندگانی که دچار علائم بی اشتهایی و بی حالی میشوندبه شدت بیمار هستند. بستری شدن در کلینیک و یابیمارستان حیوانات و انتقال آنها به  یک دستگاه انکوباتور, مایع درمانی,تغذیه منظم فرموله,مکمل های ویتامینی و مواد معدنی و آنتی بیوتیک درمانی وسیع الطیف معمولا میتواند جز اقدامات الزامی و اورژانسی در این مقطع باشد. اگر علت خاصی از بیماری در مراحل اولیه درمانی به قطعیت برسد، درمان معمولا ساده ,راحتر  و ارزان خواهد بود. پس باید بیاد داشته باشیم  در صورتی که پرنده با علائمی اینگونه دچار شده است قبل از آنکه  حوادث ناگوار تری جان پرنده را به خطر بی اندازد بدونه صبر و معطلی  پرنده بیمار را نزد دامپزشک  متخصص پرندگان ببرید. چک آپ سلامتی از جمله مواردی است که می توان هر 6 ماه یکبار یا سالانه برای پرندگان صورت گیرد با انجام چکاپ شما قادر خواهید بود قبل از آنکه اتفاق ناگواری برای پرنده دلبتان رخ دهد از آن پیشگیری نمایید و اینگونه سلامت و طول عمر بیشتر پرنده را تضمین نمایید .

نگهدارنده محترم:از درمانهای خود سرانه و تجویز های غیر اصولی دارویی برای حیوانات به شدت پرهیز نمایید هرگونه  اشتباه در تشخیص میتواند باعث ایجاد عوارض جبران نشدنی دیگر گردد.
تذکر:در راستای حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی و تمامی گونه های جانوری  از رها سازی هرگونه حیوانات بیمار وغیر بومی در طبیعت ازاد به شدت پرهیز نمایید,در صورتی که قادر به نگهداری و درمان نیستید میتوانید با اداره محیط زیست  محل سکونت خود تماس حاصل نموده تا اقدامات لازم از طریق ماموران خدمتگذار این نهاد بدونه هیچ چشم داشتی اتخاذ گردد.

مطالب مرتبط :

مقالات مربوط به پرورش عروس هلندی

مقالات مبروط به پرورش طوطی

مقالات مربوط به پرورش مرغ عشق

مقالات مربوط به پرورش قناری

مقالات مبروط پرورش به فنچ

مقالات مریوط به پرورش کبوتر


فروش انواع قفس پرنده

فروش انواع غذای پرنده

فروش انواع اسباب بازی پرندگان

منبع : سایت 6019


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
28
به علاوه
4
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما