کباب ترکی
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 32298766
بازدید کننده: 30950269
بازدید های امروز: 17179
بازدید های دیروز: 18866
برچسب ها
کباب ترکی

کباب ترکی

 

 نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می آید. در این جا به طرز تهیه دو مدل کباب ترکی پرداخته ایم. با ما همراه باشید

روش اول:

کباب ترکی,طرز تهیه کباب ترکی,کباب ترکی طرز تهیه,کباب ترکی خانگی,کباب ترکی با مرغ,دستور پخت کباب ترکی,کباب ترکی مرغ,آموزش پخت کباب ترکی,روش تهیه کباب ترکی,کباب ترکی در منزل

طرز تهیه کباب ترکی 

مواد لازم:

 

سینه مرغ: 3 عدد
قارچ: یک کیلو
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز درشت: یک عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
گوجه فرنگی: 3 عدد

طرز تهیه:
 
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده با کی پیاز کوچک و کمی زردچوبه بگذارید بپزد. پیاز را خلال کرده سرخ کنید و زردچوبه به آن اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. قارچ را خرد کرده جدا تفت دهید و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به آن اضافه کنید.
گوجه فرنگ یها را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید. سپس فلفل دلمه ای را افزوده و بگذارید خوب گوجه آب بیندازد و جعفری خرد شده را نیز به آنها اضافه کنید و تفت دهید.
 
 
روش دوم:

طرز تهیه کباب ترکی

مواد لازم :
گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله     ۲۵۰ گرم
پیاز     ۳ عدد
روغن مایع     نصف پیمانه
نمک و فلفل    به مقدار لازم

طرز تهیه :
گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نکته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها باید خیلی نازک باشد و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شو د .آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشید که نمک گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )

بعد پیاز سوم را خلال نازک میکنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نیست ) بعد حرارت را بالا میبریم و گوشت را ۳ دقیقه با حرارت با لا تفت میدهیم ( دقت کنید که اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه ) بعد از ماهیتابه خارج میکنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت میریزیم .

همین کار را هم با گوشت مرغ میتوانید انجام دهید با این تفاوت که نمک گوشت سفید رو همیشه اول کار اضافه میکنیم .

محصول مرتبط :

آکاایران


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
46
به علاوه
12
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما