|
جوجه کباب یک غذای بین اللملی است و تنها وجود زعفران در جوجه کباب است که آنرا تبدیل به جوجه کباب ایرانی میکند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کباب خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
جوجه کباب,جوجه کباب در فر,جوجه کباب تابه ای,جوجه کباب ماستی,جوجه کباب ترش,جوجه کباب لاری,طرز تهیه جوجه کباب,جوجه کباب مکزیکی,جوجه کباب طرز تهیه,دستور پخت جوجه کباب
جوجه کباب
مواد لازم:
جوجه درشت یا مرغ کوچک 2عدد آبلیمو یک فنجان روغن زیتون یا روغن مایع یک فنجان فلفل دلمه ای ریز شده یک فنجان زعفران سائیده یک قاشق چایخوری پیاز ریز شده یک فنجان نمک و فلفل به قدر دلخواه
طرزتهیه:
ابتدا جوجه و یا مرغ را پاک کرده و پوست آنها را بر دارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.سپس در کاسه تقریباً بزرگی آبلیمو، روغن زیتون یا روغن مایع ، زعفران سائیده آب کرده ، نمک و فلفل ، فلفل دلمه ای خرد شده و پیاز خرد شده را را مخلوط کنید و قطعات مرغ را در این سس قرار دهید و مخلوط کنید. بگذارید چند ساعتی در حالی که روی ظرف کیسه محافظ کشیده اید، در یخچال بماند. بعد آن را به سیخ کشیده و روی آتش ملایم کباب کنید. در صورت تمایل سیخ های کباب را در فر اجاق قرار دهید و در حرارت 350 درجه مدت 25-20 دقیقه کباب کنید.
آکاایران
.: نظر شما در مورد این مطلب:. |
|
|
|