سوپ قارچ و سوپ قارچ و خامه
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 31780994
بازدید کننده: 30433264
بازدید های امروز: 875
بازدید های دیروز: 17019
برچسب ها
سوپ قارچ و سوپ قارچ و خامه

سوپ قارچ

سوپ قارچ در عین مغذی بودن، جزو غذاهای چند دقیقه ایست و خیلی سریع اماده میشه و مورد علاقه ذایقه هایی است که سوپ های کرمی دوست دارند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی دو نوع از این سوپ خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

سوپ قارچ با سس سفید

سوپ قارچ,طرز تهیه سوپ قارچ,سوپ قارچ و جو,سوپ قارچ و خامه,سوپ قارچ و سبزیجات,طرز پخت سوپ قارچ,سوپ قارچ با سس سفید,سوپ قارچ بدون شیر,سوپ قارچ با شیر,سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ

مواد لازم:
قارچ خرد شده=1 لیوان
آرد سفید=3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=1 عدد
کره=25 گرم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
عصاره مرغ مگی=1 قرص
شیر=4 لیوان
خامه زده شده=1 لیوان(در صورت تمایل)

طرز تهیه:

1. پیازها در کره کمی سرخ کرده تا طلایی رنگ شود.

2. قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه کرده تا زمانیکه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ مگی به همراه آرد را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

3. شیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.

4. در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

5. سوپ را در ظرف ریخته  روی آن را با قرچ خرد شده که کمی تفت داده اید تزئین کنید.

 

سوپ قارچ و خامه

طرز پخت سوپ قارچ

مواد لازم:

قارچ 500 گرم

سینه مرغ 1 عدد

شیر پر چرب 2 لیوان

کره یا روغن 4 قاشق غذاخوری

خامه 4 قاشق غذاخوری 

نان تست مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

طرز تهیه:

قارچ ها را خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد قارچ ها را اضافه کنید ، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند ، سینه مرغ را نیز بپزید و ریش ریش کنید. قارچ های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر ، قارچ های میکس شده و سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

ان های تست را ریز خرد کنید ، داخل ماهیتابه کره یا روغن بریزید و نان ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند سپس روی سوپ را با این نان ها و مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.

 

آکاایران


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
48
به علاوه
47
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما