پیتزا مرغ، پیتزای مرغ و ذرت ایتالیایی
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 31777833
بازدید کننده: 30430108
بازدید های امروز: 14733
بازدید های دیروز: 26751
برچسب ها
پیتزا مرغ، پیتزای مرغ و ذرت ایتالیایی

پیتزا مرغ، پیتزای مرغ و ذرت ایتالیایی

 

در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه پیتزا مرغ را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

از پیتزاهای تکراری خسته شده اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده ایم.

پیتزای مرغ یک پیتزای لذیذ، باب طبع کسانی که مرغ  را با طعم دودی - تنوری می پسندند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این پیتزای خوشمزه را به شما آموزش دهیم. 

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

 

پیتزا مرغ,طرز تهیه پیتزا مرغ,پیتزا مرغ و اسفناج,پیتزای مرغ و ذرت,دستور پخت پیتزا مرغ,پیتزا مرغ و قارچ,طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ,طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت,پیتزا مرغ و گوشت,پیتزای مرغ

طرز تهیه پیتزا مرغ

 
 از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

 

نان پیتزا یا خمیر پیتزا

پنیر پیتزا 1 پیمانه

پنیر پارمزان 1 پیمانه

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

مغز ذرت در سس کره

سینه مرغ بدون استخوان پخته شده

فلفل دلمه ای قرمز درشت خرد شده

1 قاشق چایخوری پوست لیمو

2 قاشق چایخوری ترخون خشک

1 قاشق چایخوری سیر چرخ شده

زیتون خرد شده بودن هسته

یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده

 

طرز تهیه:

 1.  فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

 2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
 
 3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه ها قهوه ای شوند قرار دهید.
 
4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.  
 
ارزش غذایی: 

* کالری:   679

* چربی کلی: 28 گرم

* چربی اشباع شده: 12 گرم

* چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم

* چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم

* کلسترول: 84 میلی گرم

*سدیم: 928 میلی گرم

* کربوهیدرات: 69 گرم

* قند: 5 گرم

* فیبر: 4 گرم

* پروتئین: 41 گرم

* ویتامین C:  57  (%  D V  )

* کلسیم: 58 (% DV )

* آهن: 26 (% DV )

 * درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است. 

 

 

سیمرغ


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
24
به علاوه
31
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما