آنچه که باید در پرورش کبک و سایر ماکیان بدانیم
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 31779084
بازدید کننده: 30431358
بازدید های امروز: 15984
بازدید های دیروز: 26751
برچسب ها
آنچه که باید در پرورش کبک و سایر ماکیان بدانیم

آنچه که باید در پرورش کبک و سایر ماکیان بدانیم

دوستان عزیز از آنجائیکه یکی از اهداف مجتمع پرورش و تکثیر کبک ایران در صورت موافقت مسئولین ذیربط نگهداری و پرورش کبک این پرنده زیبا و خوشخوان در خانه های شماست ، اطلاعات زیر به شما کمک می کند که چگونه پرورش پرنده مورد نظر را شروع کنید و مشکلات  کمتری  داشته باشید
احتیاجات ماکیان : 1- فضا 2- غذا 3- آب 4- گرما 5- نور 6- دیگر مسائل مهم

  1. فضا ( مکان نگهداری جوجه ها ) : فضائی که جوجه ها را می خواهید در آن نگهداری کنید قبل از رسیدن آنها ضد عفونی کنید ، برای نگهداری جوجه ها گاردی از مقوا یا توری پلاستیکی به بلندی 40 سانتی متر با قطر حدود 5/1 تا 2 متر درست کنید ( که دراین مقدار جا تعداد 50 تا 75 جوجه را می توانید پرورش بدهید ) کف محل نگهداری را با خرده چوب یا پوست برنج یا کاه درشت به ضخامت حدود 3 تا 5 سانتی متر بپوشانید برای این کا رخاک اره اگر ریز نباشد نیز مناسب است در 3 روز اول روی پوشش فوق را با روزنامه بپوشانید .
  2. غذا : بر روی روزنامه هایی که روی کف پهن می کنید مقداری غذا بپاشید که پرنده تحریک به خوردن شود و هچنین سینی های دان خوری را پر نگهدارید این کار به پرندگان جدید امکان پیدا کردن غذا را می دهد بعد از 2 تا سه روز روزنامه ها را بردارید .
  3. آب : یکی از علت های مرگ و میر جوجه ها نخوردن آب و غذا است دقت کنید که پرندگان شما آب خوردن را شروع کنند اگر احساس کردید پرنده شما آب نمی خورد نوک پرنده را به داخل آب فرو ببرید برای 2 روز اول 3 قاشق سوپ خوری شکر به هر لیتر آب برای انرژی بیشتر اضافه کنید .

برای گرفتن نتیجه بهتر می توانید در آب ترومایسن بریزید در ابتداء پرندگان تشنه هستند و طعم آب در اولین لحظه به آنها کمک می کند که مقدار بیشتری آب بیاشامند ، هیچگاه اجازه ندهید که آب پرنده های شما تمام شود .

  1. گرما : برای هفته اول گرمای مکانی که پرنده ها نگهداری می شوند حدود 32 تا 35 درجه سانتی گراد باشد و هفته ای 2 تا 3 درجه کاهش دهید تا به 22 درجه برسد درآن زمان آنها به حرارت بیشتری نیاز نخواهند داشت از یک لامپ حرارتی با قدرت 250 وات می توانید برای گرمای مورد نظر استفاده کنید در هفته اول فاصله لامپ از زمین حدود 45 سانتی متر باشد و هم زمان با کم کردن حرارت فاصله فوق بیشتر خواهد شد ( چراغ ها ی قرمز بهتر از سفید هستند ) یک چراغ برای 100 پرنده کافی می باشد به چگونگی انتخاب منطقه توسط پرندگان دقت کنید و بر اساس آن گرمای مورد نظر را تامین کنید .
  2. نور: اگر از لامپ حرارتی استفاده می کنید این لامپ نور را نیز تامین خواهد کرد در غیر این صورت حتماً به پرندگان نور بدهید از یک لامپ 75 واتی در روزهای تاریک و یک لامپ 15 واتی برای شب ها استفاده کنید .
  3. دیگر مسائل مهم :

الف : سنگ ریزه : از روز سوم شروع به پاشیدن سنگ ریزه برروی غذای پرنده بکنید همانطوری که نمک را برروی غذا می پاشید از گذاشتن مقدار زیادی سنگ ریزه در یک زمان خودداری کنید زیرا ممکن است پرندگان به جای غذا از آنها بخورند .
ب : نوک زدن به یکدیگر : جوجه ها معمولاً همدیگر رانوک می زنند هنگامی که آنها خیلی گرم یا خیلی متراکم و بدون هوا ی تازه باشند معمولاً نور درخشان نیز باعث این حالت می شود . جلوگیری از این مسئله بسیار مهم تر و آسانتر از درمان آن می باشد اگر چه بعضی اوقات این کار آن ها دلیل مشخصی ندارد برای جلوگیری از این حالت گذاشتن یونجه سبز تازه و خرد شده چندین دفعه در روز و کم کردن نور را امتحان کنید . به عنوان آخرین راه کوتاه کردن نوک توصیه می شود سعی کنید 3/1 نوک بالایی راکوتاه کنید .
ج اگر پرندگان سفر سختی داشته باشند : به جای استفاده از غذا و آب معمول که قبلاً ذکر شد روش زیر را به کار ببرید :
6 قاشق غذا خوری شکر علاوه بر آنچه گفته شد به 4 لیتر آب اضافه کنید سپس مقدار ی ازین محلول را با غذای پرنده مخلوط کنید تا محلول سوپ مانند تهیه شود مدت 3 تا 4 روز ازین غذای مخصوص به جوجه ها ی خود بدهید تا اثرات سفر خنثی شود
د : بعد از 4 تا 5 هفته
1- گاردها را از دور پرندگان بردارید و بازاء هر 15 پرنده یک متر مربع فضا در اختیار آنها قرار ردهید
2- تعداد دان خوری و آب خوری ها را اضافه کنید
3- سنگ ریزه را فراموش نکنید و می توانید گوشه ای از اطاق را بآن اختصاص دهید
4- با توجه به هوای منطقه پنجره ها را در روز باز کنید و در شب ها فقط قسمتی از آن را باز نگهدارید
5- از ایجاد چاله آب دور آب خوری جلوگیری کنید و آن را روی شبکه سیمی قرار دهید
6- در روزهای آفتابی و گرم می توانید پرنده ها را به فضای باز بیاورید
7- در زمان تخم گذاری بازاء هر 6 پرنده به یک متر مربع فضا نیاز دارید .

محصولات مرتبط :

بسته آموزش پرورش کبک

سی دی آموزش پرورش کبک

طراحی نقشه هوادهی سالن پرورش کبک

طراحی سوله پرورش کبک

مقالات مرتبط :

پرورش کبک

بیماری کبک

پرورش کبک از تخم تا جوجه

نکاتی پیرامون پرورش و تغذیه کبک

آموزش نگهداري از كبك

تغذیه کبک

توليد مثل کبک

جوجه كشي کبک

جفتگيري کبک

جلوگیری از ورود بیماریها به داخل مزارع کبک

شایع ترین بیماریهای کبک


       .: نظر شما در مورد این مطلب:.
نام *:
 ایمیل :  
نظر شما *
لطفا حاصل عبارت را در باکس زیر وارد نمایید : *
34
به علاوه
19
=
     
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما