آموزش پرورش گاو شیرده
header
تبلیغات

لطفا از سایت حمایت کنید

خرید ویژه بلک فرایدی از سایت دی جی کالا

$$$ تبلیغات در سایت نوین طیور$$$

$$$ طراحی نقشه هوادهی مرغداری $$$

اعضا

نام کاربری:
کلمه عبور:
سبد خرید
کانال نوین طیور

کانال نوین طیور

مقاله
تبلیغات

 

جستجوی گوگل
Google


در كل اينترنت
در اين سايت

جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 31787397
بازدید کننده: 30439652
بازدید های امروز: 7278
بازدید های دیروز: 17019
برچسب ها
آموزش پرورش گاو شیرده

استفاده صحیح از اطلاعات ترکیب مواد علوفه ای برای فرموله کردن جیره گاوهای شیری

استفاده صحیح از اطلاعات ترکیب مواد علوفه ای برای فرموله کردن جیره گاوهای شیری واقعیت این است که اختلاف در محتوای مواد مغذی خوراک ها، وضعیتی نیست که هر کسی آن را با تغذیه گاوشیری درگیر کند. با این حال، بسیاری از متخصصان تغذیه، اینکه چرا دو نمونه خوراک مشابه ممکن است دارای ترکیب متفاوتی باشند را مورد بررسی قرار نداده اند. تفاوت در ترکیب یک خوراک را می توان به سه منبع مهم تقسیم نمود: 1- تجزیه ای (Analytical) 2- نمونه گیری (Sampling) 3- تفاوت درست یا واقعی (true or real variation) تفاوت تجزیه ای (Analytical variation) تفاوت تجزیه ای با تجزیه کردن مکرر زیر نمونه ها (sub-samples) از ... ادامه مطلب

استفاده از مکمل سلنیوم در جیره گاوهای شیرده و خشک

استفاده از مکمل سلنیوم در جیره گاوهای شیرده و خشک مقدمه : تقریبا 50 سال پیش سلنیوم (Se) به عنوان یک ماده مغذی برای پستانداران (شوارتز و فلوز، 1957) مطرح گردید و کمبود این ماده معدنی منجر به بیماری عضله سفید در نشخوارکنندگان می شد (ماث و همکاران 1958). با گذشت زمان پژوهش های متعددی اثرات سودمند تغذیه سلنیوم را در حیوانات اهلی به اثبات رساندند. با این حال تا سال 1979 دولت آمریکا مجوز اضافه کردن مکمل سلنیوم به جیره حیوانات اهلی را نداده بود. در آن زمان غلظت 1.0 میلی گرم سلنیوم در کیلوگرم جیره، توسط 2 منبع سلنیت سدیم و سلنات سدیم تکمیل می گردید. میزان ... ادامه مطلب

جداول مهم براي احداث واحدهاي گاو شيري

جداول مهم براي احداث واحدهاي گاو شيري جدول استاندارد های اندازه گیری عملکرد تولید مثلی : مورد میانگین مطلوب نرخ آبستنی (%) 40-45 بالاتر از 50 تعداد تلقیح بازاء هر آبستنی 2/2-8/1 کمتر از 7/1 فاصله زایش (ماه) 15-5/13 13-12 گوساله های تولید ی(%) 80-70 بالاتر از 90 روزهای باز 130 105 یا کمتر نسبت های معمول مواد معدنی در جیره های غذایی برای جلوگیری از ایجاد عدم تعادل: روی به مس: 4/1 آهن به مس :1 /40 پتاسیم به منیزیوم: 1/( 5/4) روی به ... ادامه مطلب

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاو های شیری

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاو های شیری مدیران موفق واحد های تولید دامی با عجین نمودن هنر و تجربه ی گذشتگان با علوم پیشرفته ی تغذیه ای امروزی كه آمیزه ای جالب توجهی را تحت عنوان مدیریت تغذیه ای به وجود آورده اند که با کاربرد علمی این برنامه ها در مزارع دامپروری و با سود آورنمودن این بخش تولیدی برای سرمایه گذاران این واحد ها كه زمینه ی مطمئنی در رابطه با تضمین اقتصادی فعالیتشان فراهم می آورند . مدیران مذبور عمده علت موفقیتشان را علم وعلاقه به زمینه ی مورد فعالیت و تحت نظر گرفتن نکات ریزی می دانند که اگر چه ساده و عملی هستند ولی اغلب از دید ... ادامه مطلب

گندیدگی سم یا نکروباسیلوز بین انگشتان پا در گاو

گندیدگی سم یا نکروباسیلوز بین انگشتان پا در گاو گندیدگی سم، یک بیماری عفونی در گاو است که مشخصه آن آماس بافت های حساس ناحیه پا و لنگش شدید می باشد. اگرچه بیماری در هر سنی بروز می کند ولی در بالغین بیشتر اتفاق می افتد. بیماری از نظر اقتصادی حاﺋز اهمیت است چون باعث کاهش تولید و در مواردی به علت پیشرفت بیماری و نکروز وسیع پا و درگیری مفاصل، قطع ناحیه سم الزامی می باشد. گرچه عامل بیماری فوزوباکتریوم نکروفوروم شناخته شده ولی نقش سایر باکتری ها مثل باکتروﺋیدس ملانینوژنیکوس را در بروز بیماری نباید نادیده گرفت. ضربه و سایش در ناحیه بین انگشتان از ... ادامه مطلب

بیماریهای گاو شیری

بیماریهای گاو شیری این عفونت ،یک عفونت در رحم گاو می باشد و معمولا 1 تا 10 روز بعد از زایش بروز می نماید . از علائم آن می توان به تب ، بی اشتهایی ، کاهش تولید شیر ، خروج ترشحات غیر عادی از فرج ، پشت قوس دار در حال ایستادن اشاره کرد . تب شیر یا فلج زایمان: این عارضه در حین زایمان یا 2 الی 3 روز بعد از آن اتفاق می افتد . تب شیر ، در تمام نشخوارکنندگان ، با کاهش شدید کلسیم خون همراه است . کلسیم خون ، به طور طبیعی ، به هنگام زایش تا اندازه ای کم می شود ، اما تنها هنگامی که کاهش کلسیم خون شدید باشد ، بیماری تب شیر بروز می کند . تب شیر در بیشتر موارد ،با کاهش فسفر و ... ادامه مطلب

بیماری های متابولیکی گاو های شیری

بیماری های متابولیکی گاو شیرده زایمان و اولین ماه بعد از زایمان دوره بحرانی گاوهای شیری می باشد بنابراین مدیریت صحیح گاوهای خشک نقش مهمی در کنترل بیماریهای متابولیکی در زایمان یا دوره نزدیک به زایمان را بر عهده دارد، مسائل عمده بوجود آورنده این اختلالات متابولیکی که با یکدیگر در ارتباط هستند از مسائل مدیریتی تغذیه ناشی می گردند. اختلالات عمده متابولیکی در گاوها تازه زا عبارتند از:1- تب شیر 2- ادم یا خیز پستانی 3- کتوزیس4- سندرم کبد چرب5- جفت ماندگی6- جابجایی شیردان 7- اسیدوزیس8- لنگش (Laminitis) تب شیر:تب شیر یا فلج ناشی از زایمان یکی از اختلالات ... ادامه مطلب

بیماری های شایع در گاو شیری

بیماری های شایع در گاو شیرده بیماری ها یکی از دلایل عمده در کاهش محصولات گاوهای شیری و گوشتی ذکر میشوند. آگاهی داشتن از عوارض و علائم بیماری ها به دامدار در اجرای طرح های بهداشتی کمک کرده تا از مشکلات بهداشتی و شیوع بیماری بکاهد. یک برنامه بهداشتی مفید برای پیشگیری از بیماری ها موثر است و میتوان با روش های مدیریتی زیر آن را اعمال کرد: ۱- تغذیه صحیح گله۲- تهویه مناسب۳- بستر خشک و تمیز۴- کنترل ناقلین بیماری مانند حشرات، پرندگان، جوندگان و …۵- قرنطینه حیوانات جانشین شونده در گله به مدت ۴۰ روز۶- جدا کردن حیوانات بیمار از سایر دام ها۷- استفاده ... ادامه مطلب

10 راه عملی در کاهش ورم پستان و بهبود کیفیت شیر با صرف کمترین وقت

10 راه عملی در کاهش ورم پستان و بهبود کیفیت شیر با صرف کمترین وقت 10 راه عملی در کاهش ورم پستان و بهبود کیفیت شیر با صرف کمترین وقت 1- یافتن سریع گاو بیمار (با آموزش کارگران شیردوشی این امر به سهولت امکان پذیر است). بسیاری از دامداران فرصت های زیادی را برای درمان ورم پستان به سادگی از دست می دهند و اجازه می دهند عفونت گسترده تر و بیشتر شود. پایه سرنخ های اصلی چشمی و ابزار های ارزان مانند CMT نباید نادیده گرفته شوند. دامداری هایی نظیر دامداری بهروزی در اسلامشهر ازین فرصت ها به نحو احسن استفاده می نماید. 2- پیش آماده سازی کافی پستان تاثیر فوق العاده ... ادامه مطلب

اثر تغییرات تغذیه ای بر ترکیبات شیر

اثر تغییرات تغذیه ای بر ترکیبات شیر اثر تغییرات تغذیه ای بر ترکیبات شیر در این مقاله به طور خلاصه به اثر کلی برخی تغییرات جیره ای که بر روی ترکیبات شیر موثرند اشاره میشود. برخی اوقات این سوال مطرح می شود که اگر به عنوان مثال سیلو کم شود چه اتفاقی می افتد یا سوالاتی ازین دست. در جدول زیر به بیشترین تغییرات احتمالی در یک گله و اثر آنها بر روی ترکیب شیر اشاره می گردد: تغییر جیره ای و مدیریتی درصد چربی شیر درصد پروتئین شیر ماده خشک مصرفی حداکثر می شود افزایش می یابد با اندازه 0.2 تا 0.3 افزایش می یابد دفعات مصرف کنسانتره ... ادامه مطلب

ظرفیت تبادل کاتیونی به زبانی ساده

ظرفیت تبادل کاتیونی به زبانی ساده ظرفیت تبادل کاتیونی خوراک گاوشیری (Cation exchange capacity) به عنوان معیاری کارآمد در انتخاب خوراک های در جیره نویسی ظرفیت تبادلی کاتیونی (CEC) چیست و چه مفهومی دارد؟ CEC عبارت است از توان یا قدرت یک گیاه (خوراک) برای جذب و اتصال به هیدروژن. هنگامی که یون ها به جای آزاد بودن در شکمبه به مواد گیاهی متصل شوند، محیط شکمبه کمتر اسیدی می شود. این امر به خوبی شناخته شده است که pH شکمبه تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله مقدار الیاف جیره و همچنین طول الیاف علوفه مصرفی می باشد. الیاف بلند سبب تحریک نشخوار گاو می شود. عمل نشخوار سبب ... ادامه مطلب

تفاوت کاتیون – آنیون (DCAD) به روز

تفاوت کاتیون – آنیون (DCAD) به روز تفاوت کاتیون – آنیون (DCAD) به روز DCAD یا تفاوت کاتیون-آنیون معیاری است که شما باید هم در گاو خشک و هم در گاو شیری از آن استفاده کنید. درگاوهای خشک انتظار زایش، DCAD منفی میتواند به پیشگیری از بیماری های متابولیکی کمک کند و در گاوهای شیری DCAD مثبت می تواند به افزایش تولید شیر کمک نماید. DCAD به دو طریق بیان می شود؛ میلی اکی والان یا در 100 گرم و یا در 1 کیلوگرم. برای راحتی کار با این اعداد لازم است بدانیم که برای تبدیل DCAD بر حسب میلی اکی والان در 100 گرم، عدد مربوطه را در 10 ضرب نماییم. معروفترین معادله ... ادامه مطلب

آیا تداوم شیردهی را می توان تغییر داد؟

آیا تداوم شیردهی را می توان تغییر داد؟ آیا تداوم شیردهی را می توان تغییر داد؟ بسیاری از گله هایی که میانگین تولید آنها به ازای هر راس 10 تا 11 تن است، می توانند با بهبود تداوم شیردهی میانگین گله خود را به 12 تن در سال برسانند. اگر تصمیم دارید که میانگین تولید شیر را به 12 تن برسانید به موارد زیر توجه کنید: گاوهای شکم اول از تداوم بیشتری در بین دامهای دیگر برخوردارند. گاوهای شکم اول شما باید در پیک تولید 36 کیلوگرم شیر تولید کنند و هنگام خشک کردن تولید آنها 31.5 باشد و به طور میانگین 34 کیلوگرم در روز در دوره شیردهی شیر تولید کنند. گاوهای شکم دوم و ... ادامه مطلب

مسمومیت با خاک (Dirt-osis)

مسمومیت با خاک (Dirt-osis) مسمومیت با خاک (Dirt-osis) گاوها مثل پرندگان نیستند. آنها سنگدان ندارند و نیازمند خوردن سنگ، شن و یا خاک نیستند تا غذای خورده شده را به طور فیزیکی هضم کنند. ولی، چرا آنها خاک میخورند؟ وقتی خاک می خورند چه اتفاقی می افتد و تا چه حد از آن می تواند خیلی زیاد باشد؟ گاوهایی که به طور فعالی به دنبال ذرات خاکی هستند و سنگ و شن میخورند احتمالا از خوردن سایر اقلام ضروری جیره شان باز می مانند. در برخی موارد، آن ماده ضروری می تواند فیبر موثر (الیاف بلند) باشد و این گاوها محیط اطرافشان را برای پیدا کردن و فراهم کردن جایگزین نسبی آن جز از ... ادامه مطلب

بهترین زمان انجام تلقیح مصنوعی

بهترین زمان انجام تلقیح مصنوعی بهترین زمان انجام تلقیح مصنوعی آیا تا به حال در مورد بهترین زمان انجام تلقیح مصنوعی فکر کرده اید؟ آیا از خود پرسیده اید گاوی که در میانه روز فحل آمده است را باید شب تلقیح کرد یا صبح فردای آن روز؟ مطمئنا این سوالی است که همیشه فکر شمار را به خود مشغول کرده است پس باید دید بهترنی زمان تلقیح چه موقع باشد. همانطور که می دانید، زمان استفاده از اسپرم و محل تخلیه آن برای به دست آوردن حداکثر باروری نقش بسیار زیادی دارد. در روش تلقیح مصنوعی، پس از قرار گرفتن اسپرم در رحم گاو شیری در حدود 8 تا 10 ساعت زمان لازم است تا ... ادامه مطلب

ده فرصت کلیدی برای مدیریت گله در دامداری گاو شیری ( بخش اول )

ده فرصت کلیدی برای مدیریت گله در دامداری گاو شیری ( بخش اول ) تولید ترکیبات شیر را حداکثر نمایید: میزان تولید چربی و پروتئین شیر (در مجموع) باید روزانه حدود 2.7 کیلوگرم می باشد. اگرچه مهمترین مولفه، تولید چربی و پروتئین در کل شیر تولیدی در دامداری است، ولی درصد این اجزا نیز مهم است. به طور کلی، درصد چربی زیر 3.5 در سطح گله و درصد پروتئین خام زیر 3.1 درصد در گله های هلشتاین یک علامت هشدار دهنده در گله است. چربی پایین شیر نشان دهنده عبور اسیدهای چرب غیر اشباع منحصر به فرد از شکمبه است که به طور مستقیم از سنتز چربی شیر جلوگیری می کنند و باید هم در ... ادامه مطلب

ده فرصت کلیدی برای مدیریت گله در دامداری گاو شیری ( بخش دوم )

ده فرصت کلیدی برای مدیریت گله در دامداری گاو شیری ( بخش دوم ) موفقیت برنامه های تولید مثلی را دامداری خود حداکثر نمایید نرخ آبستنی بهتر در دامداری ها به طور کلی متناظر است با روزهای شیردهی کمتر و تولید بیشتر ترکیبات شیر. هزینه محاسبه شده تا 120 روزگی پس از زایش به ازای هر روز باز حدود 35000 ریال می باشد که تا 60000 ریال برای روزهای بعد از 120 روزگی افزایش می یابد. استفاده استراتژیک از برنامه های همزمانی در ترکیب با انجام دقیق همه جزئیات پروتوکل های تولید مثلی از جنبه های کلیدی مدیریت تولید مثل هستند. تعیین جایزه برای پیدا کردن گاو های فحلی که پس ... ادامه مطلب

امتیازدهی آخور خوراک برای گاوهای شیری

امتیازدهی آخور خوراک برای گاوهای شیری امتیازدهی آخور خوراک برای گاوهای شیری تغذیه کمتر از حد گاوهای شیری یک اشتباه جدی در مدیریت گاو شیری است. هرکاری که ما برای محدود کردن ماده خشک مصرفی انجام دهیم، تولید شیر گران را می کند. یک روش برای نشان دادن خوراک دادن محدود استفاده از یک سیستم مدون برای امتیاز دهی آخور خوراک موجود در گله شماست. در یک گاوداری فری استال شما باید تمام جاهایی را که خوراک در آن ریخته می شود را بررسی نمایید. ارزیابی خوراک مصرفی روزانه با استفاده از فیدر یا مدیر فارم یک راه خوب و منطقی است. زمان مناسب ارزیابی آخور یک ساعت ... ادامه مطلب

به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما