آمار آموزش پرورش زعفران
header
نماد اعتماد الکترونیک

logo-samandehi

سبد خرید
مقاله
جستجو
رهگیری سفارش
شناسه سفارش :

بازدید کننده غیر فعال
شروع شمارش: 1391-12-24
کل بازدید ها: 5780477
بازدید کننده: 5463383
بازدید های امروز: 4754
بازدید های دیروز: 6897
آموزش پرورش زعفران

گران ترین ادویه جهان را در منزل پرورش دهید

گران ترین ادویه جهان را در منزل پرورش دهید دوستان زیادی در مورد کشت گیاهان دارویی و غیره توی پشت بام یا حیاط یا پشت پنجره شون درخواست راهنمایی داشتن ایندفعه کشت زعفران یکی از محبوب ترین و البته گران ترین گیاهان دارویی ادویه ای رو برای آموزش گذاشتم... توضیح: پیاز زعفران مقاومت در برابر سرما دارد و در مناطق معتدل مثل تهران نیز میشود پیاز آن را کاشت. پنج تاشش سال احتیاج به جابجایی ندارد. پیاز زعفران گلهایش دراوایل آبانماه قبل ازمحصول دهی و اوایل آذرماه پایان محصول دهی می‌روید. این محصول زیبا مقوی ونشاط آور میباشد خاک رس وماسه به اندازه مساوی ... ادامه مطلب

اکوفیزیولوژی زعفران

اکوفیزیولوژی زعفران زعفران گیاهی است که خصوصیات اکوفیزیولوژیکی خود را داراست و همین ویژگیها باعث می شود که مطالعات انجام شده در گیاهان زراعی دیگر، قابل تعمیم به این گیاه نباشد. تشکیل گل و عملکرد اقتصادی زعفران وابسته به ذخیره مواد فتوسنتزی در بنه زعفران در فصل زراعی گذشته است و برگهای گیاه در طی ماههای آبان تا اردیبهشت سال یعد مواد فتوسنتزی مازاد خود را به اندامهای زیرزمینی فرستاده تا صرف تشکیل بنه های جدید و هم چنین آغازش و تکامل گل شود. هر چند ساختار کانوپی زعفران مطالعه دقیق نشده است، ولی نتایج بررسیهای اولیه نیز نشانگر شاخص سطح ... ادامه مطلب

آشنایی با انواع زعفران

آشنایی با انواع زعفران در ایران معمولاً زعفران تولیدی به چند شکل تقسیم بندی می شود. یکی از اصطلاحاتی که از دیرباز در این زمینه مورد استفاده قرار می گرفته زعفران دخترپیچ است. این نوع زعفران شامل قسمت کلاله و خامه، (قسمت سرخ و قسمت سفید یا زردرنگ زعفران) می باشد که در فارسی به آن زعفران دسته‌ای و در اصطلاح استاندارد ایران رشته ای درجه 4 نیز گفته می‌شود، و در خارج از کشور آن را به عنوان زعفران Bunch (دسته ای) یا Red & White(سرخ و سفید) می شناسند. در واقع قسمت قرمز دراین نوع زعفران بایدبین 75-70% باشد و قسمت ریشه یا کنج آن حدود30-25% است. از نامهای ... ادامه مطلب

آبیاری در زراعت زعفران

آبیاری در زراعت زعفران به طور سنتی آبیاری مزارع زعفران محدود به چهار آبیاری می باشد، اما در فاصله ماههای مهر و اردیبهشت نیاز آبی زعفران مانند هر گیاه دیگر باید تامین گردد. طول دوره های رشد اولیه، توسعه، میانی و نهایی زعفران به ترتیب 105،55،30و 30روز بوده و ضرایب گیاهی در این مراحل4/0./. ،85./.و 55./. برآورده شده است. بهترین زمان برای آبیاری اول با توجه به دمای هوا در خراسان 15 مهر می باشد. دور آبیاری 15 دور نیز مناسب ترین دور آبیاری گزارش شده است. آزمایشات نشان داده است که یک آبیاری در مرداد ماه می تواند باعث افزایش عملکرد زعفران گردد؛ هر چند تا حصول ... ادامه مطلب

خواص دارویی زعفران

خواص دارویی زعفران زعفران ، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز می باشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است. این گیاه در جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا روییده می شود. دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و 3 رشته کلاله قرمز رنگ می باشد. قسمت مورد استفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل آن می باشد. کلاله زعفران حاوی چربی، املاح معدنی و موسیلاژ است. تکثیر زعفران منحصرا توسط غده زیر زمینی بنه ( کورم ) متداول است. عطر و بوی زعفران به علت وجود اسانس بی رنگ تروپن دار و یک ترکیب اکسیژن دار و همراه با سینئول به نام سافرانال می باشد. طعم زعفران ... ادامه مطلب

گیاه شناسی زعفران

گیاه شناسی زعفران اندامهای مختلف گیاه زعفران زعفران با نام علمی (.Crocus Sativus L) از خانواده زنبقیان (Iridaceae) گیاهی علفی، چند ساله، بدون ساقه و پیازدار است. پیاز زعفران از نوع توپر و تقریبا کروی شکل با قطر 3 تا 5 سانتی متر و پوششی قهوه ای رنگ می باشد که در زیر خاک قرار می گیرد. هر پیاز 6تا 9 برگ باریک، نظیر برگ علفهای چمنی تولید می نماید. ریشه های زعفران ازنوع افشان هستند که از قــاعده پیازها و از روی دایــره محیطی آن می رویند. گل زعفران اولین اندامی است که در اوایل پاییز ظاهر می شود. در سال اول کشت، به علت ضعف پیازهای زعفران و عدم استقرار کامل آنها در ... ادامه مطلب

طریقه مصرف زعفران

طریقه مصرف زعفران بهترین شیوه برای استفاده از زعفران ، دم کردن آن است.برای تهیه و دم کردن زعفران ابتدا کمی از آنرا داخل یه هاون کوچک ( درمناطق مرطوب با کمی شکر یا یک حبه قند) بسایید و ...سپس یک قاشق چای خوری از آن را با نصف استکان آب جوش مخلوط کنید و کمی بگذارید دم بکشد و پر رنگ شود. نکته: برای دم کردن زعفران بهترین گزینه "قابلمه روحی " کوچک است . روی پلوها داخل قابلمه برنج می شود گذاشت و جسمش با بخار برنج کاملا داغ می شود و زعفران کاملا رنگ باز میکند ... نکته: هرچه آب ، جوش تر باشد و هرچه زعفران بیشتر پودر بشود ( نرم تر شود ) رنگ بیشتری پس میدهد . ... ادامه مطلب

آموزش کاشت زعفران در منزل

آموزش کاشت زعفران در منزل پیاز زعفران مقاومت در برابر سرما دارد و در مناطق معتدل نیز میشود پیاز آن را کاشت. پنج تاشش سال احتیاج به جابجایی ندارد.پیاز زعفران گلهایش دراوایل آبانماه قبل ازمحصول دهی و اوایل آذرماه پایان محصول دهی می‌روید. این محصول زیبا مقوی ونشاط آور میباشد خاک رس وماسه به اندازه مساوی وکود حیوانی یا کودشیمیایی همراه با آبیاری بلندمدت نیاز دارد. زمان کاشت اوایل خرداد تا اواسط مهرماه است و اواخر تیر و اوایل مرداد از کاشت بایدخوداری نمود و بهترین زمان کاشت خرداد ماه میباشد.در مناطق نیمه گرمسیر میتوان به کاشت آن اقدام ... ادامه مطلب

کیفیت زعفران

کیفیت زعفران کیفیت زعفران براساس اندازه گیری های آزمایشگاهی تخصصی بررسی می شود واز طریق بررسی خواص از جمله کروسین(عامل رنگ)پیکروکروسین(عامل تلخی و طعم زعفران) و سافرانال(عامل عطروبوی زعفران) طبقه بندی میگردد.سایر عواملی که کیفیت زعفران را تحت تاثیر قرار میدهد عبارتند از بقایای گل زعفران و برخی ترکیبات غیرارگانیک خارجی (خاکستر زعفران).استانداردهای جهانی به شماره ۳۶۳۲ برای طبقه بندی و درجه بندی زعفران توسط سازمان بین المللیISO تدوین شده است.این استاندارد صرفا زعفران را به طور تخصصی مورد بحث و بررسی قرار میدهد. براساس این استاندارد ... ادامه مطلب

نحوه کشت و برداشت زعفران

نحوه کشت و برداشت زعفران زعفران از جمله گیاهانی است که ازدیاد آن از طریق پیاز ( کُرم ) صورت می گیرد. به لحاظ این که پس از کاشت اولیه مدت 7 – 10 سال متوالی محصول می دهد، مرحله کشت زعفران منحصراً در سال اول انجام می گیرد و طی سال های بعد تنها عملیات مربوط به مراحل داشت و برداشت زعفران اجرا می شود.خاک مساعد معمولاًَ شنی رسی بعلاوه مقداری کود حیوانی (2 تا 3 هفته قبل از کاشت 25 تا 30 تن در هکتار) می باشد. تکثیر زعفران: تکثیر زعفران از طریق ایجاد پیازچه های جدید که از پیاز مادر تولیــد می شود صورت می گیرد. پیاز زعفران در ماههای تابستان به صورت ... ادامه مطلب

نحوه تشخیص زعفران اصل

نحوه تشخیص زعفران اصل زعفران خالص وقتی روی سطح آب گرم یا ولرم پخش شود فورا به شکل مشخصی که قابل شناسایی از پرچم های زعفران یا قطعات کوچک گل گلرنگ و گل همیشه بهار است در میاید. یکی از موارد تقلب در زعفران استفاده از رنگهای شیمیایی و مصنوعی جهت رنگ کردن زعفران است که استفاده از آنها در صنعت زعفران غیر مجاز می باشد. معمول ترین این رنگها شامل: تارترازین، Orange II، آمارانت، سانست یلو، Ponceau 4R، کینولئین یلو می باشد. یکی دیگر از تقلبات زعفران اعمال کم فروشی در وزن زعفران است. از موارد دیگر تقلبات زعفران می توان اضافه نمودن نمک و شکر به زعفران را نام ... ادامه مطلب

چگونه زعفران بکاریم؟

چگونه زعفران بکاریم؟ مقدمه زعفران گیاهی است نیمه گرمسیری و در نقاطی که دارای زمستانهای ملایم و تابستان گرم و خشک باشد بخوبی می‌روید. مقاومت زعفران در مقابل سرما زیاد است و لیکن چون دوران رشد آن مصادف با پائیز و زمستان و اوایل بهار است طبعا در این ایم به هوای مناسب و معتدلی نیاز دارد. در دوره خواب یا استراحت گیاه (تابستان) بارندگی یا آبیاری برای آن مضر است بنابراین کشت و کار آن در مناطق گیلان و مازندران و مناطق گرم جنوب کشور معمول نیست.اراضی آفتاب گیر و بدون درخت که ضمنا در معرض بادهای سرد نیز نباشد برای رشد زعفران مناسب است. ... ادامه مطلب

کلمات مرتبط
به novintiur.ir امتیاز دهید :
با تشکر از حمایت شما