کیفیت زعفران
کیفیت زعفران براساس اندازه گیری های آزمایشگاهی تخصصی بررسی می شود واز طریق بررسی خواص از جمله کروسین(عامل رنگ)پیکروکروسین(عامل تلخی و طعم زعفران) و سافرانال(عامل عطروبوی زعفران) طبقه بندی میگردد.سایر عواملی که کیفیت زعفران را تحت تاثیر قرار میدهد عبارتند از بقایای گل زعفران و برخی ترکیبات غیرارگانیک خارجی (خاکستر زعفران).استانداردهای جهانی به شماره ۳۶۳۲ برای طبقه بندی و درجه بندی زعفران توسط سازمان بین المللیISO تدوین شده است.این استاندارد صرفا زعفران را به طور تخصصی مورد بحث و بررسی قرار میدهد.
براساس این استاندارد ۴ ... ادامه مطلب
|